2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

†MOCR news†

Extrák: Belőlük lettek...

2022.05.15. 00:39

Sziasztok!

Próbálok tovább dolgozgatni az oldalon, ahogy időm és engergiám engedi. Ma átköltöztettem és kibővítettem, felfrissítettem kicsit a Belőlük lettek...részt, amit az Extrák menüben találtok. Ebben a részben infót találtok arról, hogy melyik OCm mikor készült el, milyen sorrendben, illetve azt is láthatjátok, hogy eredetileg hogyan is nézett ki a baba amit átalakítottam. Tudom, hogy a vége felé hiányos a képekről az adatbázis, ezt majd mindenképp szeretném pótolni! :)

Bj-Lydia

A logo története

2022.05.05. 01:23

Sziasztok!

Na ma végre összeszedtem a gondolataim és leírtam nektek az egész történetét és szimbólumait, na meg a magyarázatát a Monster OC Reborn hivatalos logójának! :) Olvassátok el, ha kiváncsiak vagytok mi-mit jelent rajta! Nyugodtan leírhatjátok a véleményetek róla, vagy hogy nektek épp mi jutott eszetekbe mikor előszőr megláttátok a logót, mert kiváncsi vagyok :D

A WWW menüben találjátok A logo története címen.

Bj-Lydia

Fanart részleg

2022.04.29. 23:04

Sziasztok!

Ma összeszedtem és elkészítettem az egyik kedvenc részlegem, ami nem más mint a Fanartok az Extrák menüben! Tényleg annyira szeretem ezt a kis almenüt, mert mindig olyan jó visszanézni a munkáitok és megtiszteltetésnek érzem, hogy ennyi műven szerepelnek már az OCim! ♥ Természetesen ebbe a részbe bármikor szívesen fogadok újabb és újabb műveket, ott bővebben leírtam, hogy hogyan is tudtok beküldeni, ha szeretnétek :)

Egyébként még nem is mutattam hivatalosan sehol sem, de ez volt a legutóbbi fanart amit kaptam (múlt évben) egy tehetséges külföldi személytől (LilyMarshall vagy @wolfmoonillustration a netes neve), aki rajz iskolában van. Mint láthatjátok az én "alteregom" szerepel rajta (középen, hőőő jó neki, hogy ilyen magas XD) két oldalt meg kiválasztotta 1-1 fiam, úgy látszik neki Sieger és Sköll jöttek be a legjobban :D Nagyon tetszik!

Bj-Lydia

Új naptár oldal

2022.04.27. 00:31

Sziasztok!

Ezennel hivatalosan is átköltöztettem a blogomról az OCs naptár dolgot, mert hát itt a helye, hisz az én drágáimról szól nem igaz? :D Különben tudom, hogy ez sokatoknak nem újdonság, de ha van esetleg új olvasóm, azoknak annyit mondanék el, hogy: ez a kis naptár projekt már 2014 óta folyik nálam az új OCk készítése mellett... A lényege, hogy minden hónapra új oldalt készítek, egy-egy kiválasztott OC babám fotóival. Ezek mindig "friss" fotók és általában mindig megpróbálok új ruhát is varrni nekik ezekhez a fotókhoz, bár gyakran kifutok kicsit az időből és átcsúszok a következő hónapra XD De ettől eltekintve szeretem csinálni mert így időt töltök az én drágáimmal és hát jó móka tud lenni az ötletelés, varrás, fotózás, képek szerkesztése stb. Az eddigi összes naptár oldal majd megtekinthető lesz hamarosan a Galéria részben! ♥

Na de hadd térjek át a szokásos mondókámra, ami a jelenlegi, azaz Áprilisi naptár oldalról szól! Az ötlet viszonylag gyorsan megszületett hozzá, csak úgy beugrott, hogy legyen 90es évek divat! Őszintén nem tudom honnan jött ez az ötlet...lehet láttam valamit a tvben? Na mindegy, szóval eldöntöttem, hogy ez lesz. Ezek után már csak ki kellett választanom, hogy melyik karakterem legyen a model. Átnéztem a füzetem, hogy ki szerepelt már régen + kihez találna ez a stílus? Így esett a választás Lenore Juice-ra! Nem az ő stílusa, de úgy mégis el tudom képzelni ilyen ruhában is...lehet a copfjai miatt? XD

Még javában csináltam a tavaszi nagytakarításom mikor a fejemben már forgattam a ruha terveket...Amint lehetőségem nyílt rá hozzá is láttam és hát kb. 3 délután alatt meglett az egész! Lényegében a legtöbbet a sapival szarakodtam, mert ott bizonytalan voltam nagyon. Bármennyire is imádom a sapkákat és kalapokat, rohadtúl nehéz elkészíteni őket! Ezért is csinálják a cégek is általában műanyagból, mert az ezerszer könnyebb...Szóval első alkalom volt, hogy ilyen úgynevezett "újságárús sapkát" készítettem. Eredetileg gumiba kellett volna húzni a hátsó felét, de ez sehogy sem jött össze, mert a gumi nem húzta össze annyira mint kellett volna, szóval inkább cérnával húztam össze, így is belemegy a baba fejébe ha kell!...Mondjuk Lenore copfjai ezt épp nem engedélyezik XD Milyen okos vagyok, nem igaz? Mindig olyan ruhát csinálok, olyan modelhez ami nem is passzól normálisan...áh mindegy!

Maga a farmer naci is jobban le kellene legyen "folyva" avagy "trottyosodva", itt kérem szépen nem a szabásminta a hibás, hanem az, hogy merev a farmer és ugye ilyen kis méretben nincs súlya sem...Ez ellen nem igazán van mit tenni. Egyébként szintén első alkalom, amikor ilyen bő farmert készítettem, ami ráadásúl olyan pántos is...értitek a kép alapján :D De működő oldal zsebekkel rendelkezik, szóval az kárpótlás! XD A cipője meg egy irtó aranyos farmer sport cipő, amit még anno Kínából rendeltem Azone baba lábra, de nekik túl nagy, viszont MH lábra tökéletes és ehhez a szerkóhoz is nagyon passzólt! :)

Gondolkodtam, hogy még mit rakhatnék a képre, hogy ne legyen olyan uncsi? Hát egy tasak Haribo gumicukor, mert az engem személy szerint a gyerekkoromra emlékeztet (90es évekbeli vagyok), hisz akkor is rengeteget ettem, mert imádom! Most már csak ritkán engedem meg magamnak, de Lenorenak szabad XD Ami pedig a kép hátterét illeti, hát nem a legjobb lett, valami graffitis hely kellett volna, de ha hiszitek, ha nem, nem találtam sehol olyan falat, pedig körbe jártam a környéket....Szóval egy garázsok közötti részen felpakoltam egy kiugró falra néhány ott talált tégla darabot és ezt hoztam ki belőle...

Végülis, lett volna ez-az ami jobb is lehetne, de tetszenek a képek, szépek és élesek lettek. Lenore jól fest és cuki, szerintem ez a lényeg! :) Teljes, egész alakos képek exkluzívként a Facebookos oldalamon: 

A Májusi oldalról még gőzöm sincs...nem volt időm még agyalni sem témán, sem modelen, de majd csak kiötlök valamit ;)

Bj-Lydia

Az oldal története

2022.04.23. 00:11

Sziasztok!

Nah ideje nekirugaszkodni a munkának nem igaz? :D Annyi mindent kell feltöltenem az oldalra, hogy azt se tudom hol is kezdjem XD Ha kicsit körülnéztek az oldalon a menükben, akkor láthatjátok, hogy az alapokat/címeket már úgy nagyjából megteremtettem, csak ugye ki kell tölteni mindent szépen lassan...Egyébként ha esetleg valamit lefelejtettem, vagy van új ötletetek akkor kérlek szóljatok! Ez egyaránt vonatkozik régi ismerősökre és új vendégekre is! ;) Tényleg nagyon szívesen fogadok minden tanácsot stb.!

Úgy gondoltam, hogy a legnormálisabb dolog az lenne, ha azzal indítanék, ha megírnám azt a részt ami maga az oldalról szól, vagyis hogy miért jött létre, amolyan kis háttér sztory féle. Nos ez részben már kész volt, és elérhető volt a blogomon is, míg ott dekkolt ez az egész projekt, de most felfrissítettem kicsit és kibővítettem naprakész állapotba hozva! Szóval ezt máris olvashatjátok Az oldal története cím alatt.

Jah, az előző posztomban egyébként hazudtam, mert azt mondtam, hogy még nincs semmi az oldalon...Ez nem teljesen igaz, mert az Extrák menübe a Nevek kiejtése táblázat létezik úgy egymagában, árván XD Nem tudom miért, ezt úgy gondoltam, hogy feltöltöm oda, hisz az általatok már ismert karaktereket tartalmazza amúgy is, szóval...jól van az ott :)

Gondolkodtam azon is, hogy most már el kéne akkor magyarázzam nektek az új logot is, mármint hogy mi a francot is ábrázól és mi-mit jelent rajta nem igaz? :D Ez következik, csak el kéne döntenem, hogy a menüpontját hova rakjam be? A WWW részbe vagy inkább az Extrák menübe illene be jobban? Szerintetek?

Bj-Lydia

Címkék: Blog Oldal Történet
 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!