2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

†MOCR news†

MOCRestoration projekt: Jazabelle és Ankhesenamun

2024.07.01. 00:23

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy végre sikerült befejezni és leírni ezt a munkafolyamatot! Igen, ahogy már előzőleg említettem, dolgozgattam egy újabb baba páros restaurálásán a MOCRestoration projektem keretén belül! És sajnos nagyon-nagyon lassan haladtam csak, mert: 1. sok munka volt velük (ezt ti is láthatjátok), 2. közbejött a betegségem is (erről blogomon írtam) és 3. még egy ruha rendelés is befutott, amiért a személy folyamatosan nyaggatott, így kénytelen voltam félrerakni a munkám és megcsinálni amit szeretne...+1 Ez az óriási hőség se segít a koncentrálásban és munkában...(Eh tudom, hogy csak panaszkodok, pedig próbálok itt nem igazán írni ilyesmikről, mert nem az oldal témája, de ha hozzátartozik végülis az eredményhez?)

De a lényeg, hogy igen, végre kész vagyok ismét kettő régi OCm felújításával és nagyon is elégedett vagyok ahogy sikerültek! ♥ A címben is szerepel ugyan, de Jazabelle Pointdexter és Ankhesenamun-ról van szó! El kell mondanom, hogy nekem úgy tűnik: sikerült Jazabellet még countrysabbá, és Sut meg még egyiptomiasabbá varázsolni, ha lehetséges ilyesmi egyáltalán?! Ti mit gondoltok??

Természetesen az Extrák menüben megkukkantható mivel szenvedtem eddig, ennyi időn át XD

Most egy pici ideig félrerakom ezt a projektet, mert más terveim vannak, mással kell foglalkoznom (ami persze az oldalhoz köthető), de 1-2 hónapon belül máris kezelés alá helyezem a következő két áldozatot! :)

Bj-Lydia

Még nincs hozzászólás.
 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!