2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Jeremiahowl
- -

Általános adatok:

N       Teljes név: Jeremiahowl

N       Név jelentése: Jeremiah: az Úr által magasztalt, az Úr jelöltje, Howl: üvöltés

N       Becenév: Jeremy

N       Szülő(k): Apa: ?, Anya: Sheyndal

N       Szörny fajta: Shelhabiron (Tűz farkas démon)

Fizikai adatok:

N       Nem: Férfi

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Halvány szürke, Stílus: Borzos

N       Szemszín: Tüzes piros-narancssárga, folyamatos lángcsóvák kavargása

N       Stílus egy szóban: Kisfiús

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Farkas fülek, lompos farkinca, eltüntethető tűz szárnyak és nyaktól háton lefele látható hátgerinc

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 4

N       Születési dátum: 10.27

N       Horrorszkóp: Skorpió

N       Származási hely: Pokol

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: ???

N       Havi vérzés: -

N       Különleges képesség: Tűz szárnyak előhívása

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Kiváló

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: -

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Anya választja ki amit hordok, de nekem tetszik. Nagyon ismeri ezt a stílus nevű valamit. Azért nagyon szeretem a Jurrasic Worldos cipőm.

Fura hiba: Anya szerint még túl fiatal vagyok, hogy ilyen dolgokon gondolkodjak. Igaza van, tudom, annak ellenére, hogy nem tudom mi az a „hiba”? Biztos valami felnőtt cucc.

Kedvenc szín: A legjobban a zöldet szeretem!

Kedvenc kaja: Nyalóka, cukorka...Szeretem a csokit is! Oh és a mályvacukrot és a gumicukrot.

Legidegesítőbb: Anya szerint azt jelenti, hogy „Mi zavar engem a legjobban?” Nem szeretem a délutáni alvás időt, unalmas.

Kedvenc elfoglaltság: Szeretek játszani a dinoszaurusz játékaimmal és imádom felépíteni a saját Jurrasic Parkom! Szeretek táncolni is anyu mellett, mikor ő gyakoról.

Kedvenc tantárgy: Még nem járok suliba.

Utált tantárgy: Nem akarok suliba menni...

Állatka: Még nem lehet állatkám, de anya megígérte, hogy hamarosan kapok egyet. Én egy dinót szeretnék!

Három szó ami jellemez: cuki, dinó mániás, szófogadó

Ebben jó vagyok: Anya szerint a szárnyaim előhívásában!

Rossz szokás: Elfelejtek fogat mosni...

Rövid karakter ismertető:

Jeremiahowl, bár mindenki számára csak “a kis Jeremy”, még igen fiatal szörnyecske, hogy teljes képet alkothassunk róla, de az biztos, hogy rengeteg az energiája, ami a sokat dolgozó anyukáját néha még jobban lefárasztja. Jeremyt minden érdekli, kíváncsi kisfiú, aki imádja a dinókat! Nyilván a kedvenc játékai is a dinoszaurusz figurái és persze bármi ami dinós, beleértve a meséket, rajzfilmeket és a jól ismert Jurassic Park/World filmeket is. Lehet felnőtt korára paleontológus lesz? Igazából még nem gondolkodott el ilyesmin, bár tetszenek neki a dinó kutatók. Szófogadó gyerek, aki azért tud csendben is maradni ha kell, nagyon szereti figyelni mikor anyukája gyakorolja a tánclépéseit, sőt olykor ő is próbálgatja azokat, kisebb-nagyobb sikerrel. Nagyon szereti a zenét is, számára a gyerek dalok nem vonzóak, inkább az olyan dalok érdeklik, amikre lehet táncolni is, még akkor is, ha a dalszövegeket nem igazán érti…Büszke magára, hogy máris megtanulta előhívni a tűz szárnyait, de tudja, hogy nem szabad csak úgy magától megtennie ezt, mert szüksége van édesanyja segítségére és útmutatására. Lassan próbálgatja elsajátítani a tűz fölötti hatalmát is. Nagyon szeret a családja körében lenni, játszani rokonaival, viccesnek tartja Hatit és Sköll, meg az ő marhaságaikat, viszont azt nem szereti ha a lányokkal kapcsolatban kérdezgetik, hisz őt nem érdeklik a lányok! “Minek az? A lányok unalmasak, csak babákkal játszanak. Pfúj!”

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!