2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Az oldal története

Hogyan is született meg a Monster OC projekt és ez az oldal?

2010ben jelent meg a híressé vált Monster High baba széria és rajzfilm, számomra ez volt a "kezdő pont" ami a babák világát illeti, hiszen ekkor váltam baba rajongóvá és gyűjtővé...

Rá egy évre, 2011ben fogant  meg a fejemben a Monster OC Days projektem, bár akkor még nem viselte ezt a nevet. Igazából semmilyen neve nem volt. Csupán csak ebben az évben született meg az első Monster High Saját Karakterem, avagy OCm (Own Character), ha jól emlékszem nyáron. Igazából csak akkoriban tudtam, meg hogy létezik olyasmi művészet is, hogy egy eredeti babát átfestünk, átalakítunk és alkotunk belőle egy új "személyiséget". Sokan csinálták ezt a Monster High babákkal akkor és hát még most is. Így kaptam én is kedvet az egészhez, hogy ki kellene próbálni!

Pont kapóra jött, hogy egy olyan MH baba kettős csomagot kellett megvennem, amiből csak a fiú (Clawd) baba kellett a kollekciómba, hiszen a lány (Draculaura) már megvolt egyszer. Mivel nem akartam duplát egy karakterből sem a kollekciómban, így ezt a babát átalakítottam. Még ha csak amatőr szinten is, de elkészült az első OC babámBatHana, avagy teljes nevén Báthory Hana. Természetesen grafikával, háttértörténettel és egyéb finomságokkal fűszerezve. És ezzel elindult egy lavina, egy növekvő folyamat, ami sok gyümölcsöt termett az évek során...

2015 volt az az év, amikor Izabella barátnőm és én úgy döntöttünk, hogy hivatalos oldalt nyitunk a Monster High OCinknek és azok történetének. Kellett egy név a weboldalnak és a szerepjáték alapú történetünknek, és ekkor lett ez Monster OC Days (MOCD röviden), egyszerűen mert a mi OC szörnyeink mindennapjairól szólt.

Régi logo:

5 virágzó év után, 2020ban úgy alakult, hogy a fent említett oldalt bezártuk és a MOCD megszünt létezni...

2021 a csend, szünet és rengeteg gondolkodás, tervezgetés éve volt. Maga a projekt nem haladt semmit előre, semmi kézzel foghatót nem tudok felmutatni belőle, csupán néhány naptár fotót.

2022 viszont hivatalosan is az "újjászületés" éve lett! Hiszen úgy döntöttem, hogy rebrandelem és rebootolom a projektet, így jött létre ez az oldal is, na meg a témája, ami most már a Monster OC Reborn (MOCR röviden) nevet viseli! A kezembe vettem az irányítást az OCim "élete és sorsa" fölött és reményeim szerint még sok-sok éven át folytatom, bővítem és alakítom ezt a "kis projektet"! :)

Új logo:

Bj-Lydia

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!