2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Nyomtatható cuccok

Itt megosztom veletek az általam tervezett, szerkesztett MOCR témás kiegészítőket és kellékeket, amiket fotózáshoz vagy egyéb okból készítettem. Ezek mind ingyenesen letölthetőek és kinyomtathatóak saját használatra! Az instrukciókat mindegyikhez leírtam, érdemes betartani és követni azokat! Kéretik nem ellopni, feltölteni vagy megosztani máshol! 

"Marcionilas Boutique" papír bevásárló szatyrok

-Nyomtatásnál állítsd az "eredeti méret"-re (original size), A4es méretű papírra

-Nyomtatás után vágd ki a szatyrokat, a vonalak mentén kell betűrni az oldalakat, a fehér füleknél pedig összeragasztani, míg szatyor formája nem lesz! (Ha esetleg bonyolultnak hangzik, érdemes megnézni egy valódi szatyrot is!)

-A szatyrok Monster High babákhoz voltak méretezve, de minden más 1:6 méretarányú babához is passzólnak!

KATT A KÉPRE TELJES MÉRETÉRT!

Ningal póker kártya lap

-Ajánlott nyomtatási mód: word dokumentumba illeszd be a kártya lapot és a méretét állítsd: 8,89 cm magasság (height) és 6,38 cm szélesség (width), így nyomtasd ki a teljes dokumentum oldalt, A4es méretű papírra

-A fent említett mód alapján egy standard méretű póker kártya lapot kapsz. Nem játék baba méret, hanem normális embereknek szánt kártya méretű!

-Nyomtatás után vágd ki a kártya lapot és ragaszd rá karton lapra, vagy akár egy valós kártya lapra, hogy erősebb tartása legyen. A csücskeit ollóval kerekítsd le, hogy eredeti kártya lap formája legyen.

KATT A KÉPRE TELJES MÉRETÉRT!

"Nergal's Pizza" dobozok különböző méretben

-Ajánlott nyomtatási mód: word dokumentumba illeszd be a doboz alapokat, a méreteket nem kell átállítani! Így nyomtasd ki a teljes dokumentum oldalt, A4es méretű papírra. Az óriás pizzás doboz egy oldalra fér ki, a másik kettő (egy képen vannak amúgy is) szintén egy külön oldalt vesz igénybe!

-Nyomtatás után vágd ki a doboz alapokat és ragaszd rá őket karton lapra, hogy erősebb tartásuk legyen. A fekete vonalak mentén kell betűrni/hajlítani, míg a kis piros vonalaknál bevágni. A füleket nem árt leragasztani, hogy jobban tartsa a doboz a formáját!

-A dobozok Monster High babákhoz voltak méretezve, de minden más 1:6 méretarányú babához is passzólnak!

KATT A KÉPEKRE TELJES MÉRETÉRT!

Óriás pizzás doboz:

Közepes és kicsi pizzás doboz:

Miniatűr könyvek

-Ajánlott nyomtatási mód: word dokumentumba illeszd be a könyveket (egy oldalra elfér mind a 4), így nyomtasd ki a teljes dokumentum oldalt, A4es méretű papírra. Méreteken nem kell változtatni semmit, mert a Word leszűkíti őket méretre magától!

-Nyomtatás után vágd ki a darabokat: a könyv borítót a vastagított vonalak mentén hajtogasd meg, a fehér füleket is. A "borító belső" darabokat ajánlott felragasztani kartonra, és újra kivágni (hogy erősebbek legyenek), aztán ragaszd be őket a könyv borítóba a megfelelő helyekre, a fehér fülek segítségével rögzithetőek. Végül a "lap/oldal minta" alapján ki lehet vágni sok-sok lapocskát és úgy beragasztani a könyvbe, ha kinyitható verziót szeretnél. Ha csak csukott könyvet akarsz, akkor a "lap/oldal minta" alapján vágj ki valamilyen vastag anyagból (pl. hungarocell tábla vagy vastag karton) egy darabot, ami kitölti a könyvet és ragaszd be a könyv borítóba.

-A könyvek Monster High babákhoz voltak méretezve, de minden más 1:6 méretarányú babához is passzólnak!

KATT A KÉPEKRE TELJES MÉRETÉRT!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!