2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Lenore Juice

Általános adatok:

N       Teljes név: Lenore Juice

N       Név jelentése: Lenore: fény, Juice: lé, nedv

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: BeetleJuice, Anya: Lydia Deetz

N       Szörny fajta: Szellem

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Szőke (Jelenleg festett narancssárga, lila és zöld tincsekkel), Stílus: Két copfba kötve, elől oldalra fésűlt breton

N       Szemszín: Barna, a szemfehérje rész sárga színű

N       Stílus egy szóban: Viktóriánus-Goth lolita

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 16

N       Születési dátum: 03.28

N       Horrorszkóp: Kos

N       Származási hely: Neitherworld

N       Vércsoport: 0

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Repülés, alakváltás és egyéb trükkök

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Átlagos

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nagyapa: BeeJuice, Charles Deetz; Nagymama: GnatJuice, Delia Deetz; Nővér: Blanche Juice; Nagybátyj: DonnyJuice

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Viktóriánusi, de nem régimódi. Ezzel egyidőben jobban vonz a férfi viselet, így lenyúltam apa egyik kosztümét és egy nyakkendőt, aztán átalakítottam őket az én méretemre. Imádom a kalapokat és sétapálcákat is!

Fura hiba: Nem tudok teleportálni. Tudod, mint ahogy a többi szellem? Nem elég simán elrepűlni, mikor megpróbálsz elmenekűlni egy dühöngő áldozat elől, akit épp az előbb tréfáltál meg.

Kedvenc szín: Fekete, fehér és lila

Kedvenc kaja: Vegetáriánus vagyok a családom szemében, amiért elutasítok minden olyan kaját amiben bogarak vannak. Egy finom tál salátával sokkal elégedetebb vagyok.

Legidegesítőbb: A nővérem. Csak túl tökéletes mindenben, és nem én vagyok az egyedüli aki ezt észrevette...szóval, ki a fekete szellem ebben a családban? Mindig én!

Kedvenc elfoglaltság: Lebegni a szobámban és gondolkodni. Új tréfa módokat kitalálni mások megviccelésére a suliban, aztán meg hogy hogyan oldhatnék kereket a lehető leggyorsabban és hogy ne kerűljek bajba emiatt. Valahogy a terveim mindig kudarcot vallanak egy bizonyos ponton...

Kedvenc tantárgy: Filmezés. Egy nap filmrendező akarok lenni, hogy megvalósítsam az ötleteim és vicces filmeket készítsek!

Utált tantárgy: Gazdaságtan. Nem vagyok jó az 1-2-3ban, a számtanban sem és a pénz sem érdekel.

Állatka: Poe az én fekete hollóm. Anya kedvenc írója után neveztem el. Ő a legrémisztőbb barátom, aki meghallgatja minden panaszom és ötletem!

Három szó ami jellemez: szeleburdi, cuki, hiperaktív

Ebben jó vagyok: Mások megtréfálása, dolgok kiagyalása és szórakozás! 

Rossz szokás: Általában elsietem a dolgokat és emiatt gyakran elrontom még azt is amit nem kéne. 

Rövid karakter ismertető:

Lenore nem az a fajta lány, akire azt mondhatnánk, hogy “szőke”, sőt ő igazából rácáfol erre a megközelítésre, mert okos és gyors észjárású. Imád mindenféle kreatív, bonyolult tervet és tréfát elképzelni, kidolgozni és kivitelezni, de valahogy mindig becsúszik egy-egy kis hiba, a végén pedig elég katasztrófálisan sülnek el a dolgok. Ilyenkor mást nem tud tenni, csak hamar elszelel a tett helyszínéről, bár ez nem mindig jön össze neki. Nehezére esik felvállalni a következményeket és a büntetést amit kap, pedig ő csak szórakozni szeretne. Mindig lelkes és teljes erőbedobással közelíti meg még a lekisebb feladatokat is, csak kicsit figyelmetlen, néha elkalandozik és hát igen…A család fekete bárányának látja magát, pedig ez nem igaz, főleg, hogy apukájától örökölte a csínytevésekre való hajlamot, ő viszi a prímát elsőként! Nővérével gyerekkora óta nem a legjobb a kapcsolata, valahogy két külön világban “élnek”, és míg mindketten a színészet és művészet iránt vonzódnak, ebben is teljesen eltér az elképzelésük és látásmódjuk. Lenore szerint nővére túlságosan fennhordja az orrát és unalmas, főként azért mert a drámákat és komoly dolgokat kedveli. Lenore viszont imádja a bolondozást, vicceket és nevetést, ezért is szeretne egyszer majd komédia filmrendező (vagy akár szit-kom. rendező) lenni és vászonra vinni a sok-sok tervét és forgatókönyvét, amiket egyébként a naplójába jegyzetel le!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!