2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Asenath

Általános adatok:

N       Teljes név: Asenath

N       Név jelentése: Leány gyermek, Neith Istennő szolgája

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: Anubis, Anya: ?

N       Szörny fajta: Sakál/kutya Istennő

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Barna (Jelenleg festett rózsaszín kék tincsekkel), Stílus: hullámos Kleopátra

N       Szemszín: Piros, a szemfehérje rész arany színű

N       Stílus egy szóban: Egyiptomi

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Kutya fülek és hosszú vékony farkinca

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 12

N       Születési dátum: 12.28

N       Horrorszkóp: Bak

N       Egyiptomi horrorszkóp: Ízisz

N       Származási hely: Egyiptom

N       Vércsoport: 0

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: (Később) Hatalom a holt lelkek fölött és az Alvilág kulcsának örzője

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Kiváló, Este: Kiváló

Hallás: Kiváló

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: Nővér: Ankhesenamun; Nagyapa: Ozirisz és Széth; Nagymama: Nebethet; Nagybácsik: Sobek és Horus; Unokatesók: SohailaRenenet, Hortitif

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Főleg fehér ruhákat viselek, mert más színek nem találnak a fekete bőrömhöz. Persze szeretek kitünni ékszerekkel és aranyból készűlt kiegészítőkkel.

Fura hiba: Túúúúúúl sokat beszélek, legalábbis minden szörny ezt mondja, még apa is! Na meg mindent megunok néhány perc után. Tényleg ilyen vagyok? Tényleg...?

Kedvenc szín: Az összes! Oké, csak egy...piros, nem...lehet hogy kék?

Kedvenc kaja: Hal. Tudom, hogy nem fényűző kaja, de lehet belőle fényűző ételeket készíteni, igaz? Igaz?

Legidegesítőbb: Mikor a családom hallgatózik, miközben gyakorolok! Kínos, mikor megdicsérnek.

Kedvenc elfoglaltság: A tűkör előtt gyakorolni. RIPorter akarok lenni, mikor felnövök! Még szeretek kitalálni híreket, megjegyezni őket, majd gyakorolni azokat a tükör előtt újra!

Kedvenc tantárgy: Szabad beszéd. Nagyon az én stílusom, nagyon szeretek dumálni az osztálytársaimmal! Azt hiszem, tényleg sokat beszélek...

Utált tantárgy: Irodalom. Nem tudok annyi időt egy helyben ülni és olvasni! Túlságosan uncsiiiii nekem!

Állatka: Fenyang az én állatkám, ő a nővérem kígyójának, Halimának, a párja. Nagyon aranyos, így a neve nem igazán passzól hozzá.

Három szó ami jellemez: cuki, hiperaktív, pattogós

Ebben jó vagyok: Nővérem védelme, történetek előadása.

Rossz szokás: Azt hiszem túl sokat beszélek és kérdezősködök.

Rövid karakter ismertető:

Asenath egy nagyon szájas, energikus (sőt hiperaktív), aranyos szörny lányka, aki valószínűleg gyerekesebb is mint azt a kora megkövetelné. Imád játszani, szórakozni és rengeteget beszélni. Kedves és nagyon nagy szíve van, ezt főként a szolgálók iránt mutatja ki, ami nem kifejezetten jó pont a többi Egyiptomi uralkodó és Isten, köztük édesapja, Anubis, szemében sem. Gyakran letolják és igenis elvárják tőle, hogy rangjához illően, megfelelően viselkedjen és fogja vissza magát. Asenath mentsvára a nővére, Ankhesenamun, aki mindig megvédi, és elhalmozza szeretetével, hiszen anyja helyett anyja volt, ő nevelte fel (szolgálók segítségével). Legnagyobb álma, hogy egyszer, kihasználva beszédi készségeit és tehetségét, RIPorter legyen egy tv stúdiónál! Úgy gondolja, hogy ez a kíváncsiságát és kalandvágyát is teljesen kielégítené, emellett szeretné ha mindenek előtt, nővére büszke lenne rá.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!