2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Seraphina Conley

Általános adatok:

N       Teljes név: Seraphina Conley

N       Név jelentése: Seraphina: tüzes, lelkes, tüzes-szárnyú, Conley: bölcs, hős, erős akaratú

N       Becenév: -

N       Szülő(k): ??? (Mephisto teremtménye)

N       Szörny fajta: Szellemlovas

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: -

N       Szemszín: -

N       Stílus egy szóban: Motoros

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 16...azt hiszem

N       Születési dátum: ???

N       Horrorszkóp: ???

N       Származási hely: ???

N       Vércsoport: -

N       Halál oka: ???

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Nincs

N       Különleges képesség: Örök lángok, természetfölötti fizikai erő

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Rossz

Szaglás: Rossz

N       Rokonok: ???

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Szigorúan bőr kabát és nadrág, itt-ott tüskékkel. Magasszárú csizma és láncok. Alapjában véve motoros szerkó. De bukósisak nélkűl...azt lecseréltem lángokra haha!

Fura hiba: Nem emlékszem semmire a múltamból. Mephisto mondott ezt-azt, de nem nagyon figyeltem oda. Egy dolgot viszont megtanultam: nem tudok többé visszaváltozni emberré.

Kedvenc szín: Meglepi! Rózsaszín!

Kedvenc kaja: Crêpe Suzette, sok karamella van rajta, amit imádok és a mód, hogy flambírozzam csak egy ujj-pattintásnyira van.

Legidegesítőbb: Mikor valaki megkérdezi: "Látsz szemgolyók nélkül?" Igen látok! Annyira nehéz ezt elhinni?

Kedvenc elfoglaltság: Motorozni az utakon mint egy őrűlt! Tisztogatni a motrom és főzni. Hmm, legközelebb ki kellene próbálnom mindhármat egyszerre! Na ott lenne mit bámúlni!

Kedvenc tantárgy: Fém-művelés. Olvasztani és formálni, könnyű és szórakoztató is! Egyszer készítettem egy kis szobrot saját magam képére.

Utált tantárgy: Sárkányológia. Az órán mindenki elvárással néz rám...Tűzben ég a fejem, és? Nem vagyok sárkány!

Állatka: -

Három szó ami jellemez: tüzes, vad, őrűlt

Ebben jó vagyok: Motorozás és verekedés.

Rossz szokás: Őrűlten száguldozok néha és szeretem az erőm fitogtatni.

Rövid karakter ismertető:

Seraphina bolondos, forrófejű lány, aki mellett még a szórakozás is veszélyes lehet! Szeret felvágni, megmutatni, hogy ő egy igazi kemény csaj, aki még a férfiakat is leigázza! Nem emlékszik semmire előző, normi életéből, csak onnantól vannak emlékei, hogy a Pokolban ébredt, a démonok földjén, ahol egy magát “Mephisto”-nak nevező démon állt előtte. Seraphina azóta sem látta az illetőt, de nem is töltött sok időt az Alvilágban, visszatért a Földre, tudta, hogy ő onnan származik. Azonban annak ellenére, hogy ez a világ ismerős volt számára, mégis ismeretlennek érezte, aztán csak sikerült neki hamar beilleszkednie a szörnyek közé. Nem szokott a múlton rágódni, inkább megragadja a jelent és a pillanatnak él, ezért is imádja a száguldást! Motorját jó pár éve vette egy vásáron, azóta változtatta meg öltözködését is, azelőtt bizony rockabilly volt, de ez titok…Magát a motorozást is lényegében fiatalon kezdte, még jogsija sem volt, de ő már csak ilyen, bevállalja a kockázatot és veszélyt, nála bármikor jöhet egy jó kis verseny is! Motorozás mellett főzni szeret nagyon, ami végülis gyorsan megy neki, hisz a “tűzhely” szószerint kéznél van. Barátai imádják a főztjét és szívesen figyelik Seraphina konyhai ügyködését, ahogy a motoros trükkjeit is. Egyelőre még nem tudja biztosan, hogy mit szeretne kezdeni a jövőjével, de az tuti, hogy az ő életében minden a motorbiciklik körül forog majd.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!