2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Blanche Juice

Általános adatok:

N       Teljes név: Blanche Juice

N       Név jelentése: Blanche: fehér, tiszta, Juice: lé, nedv

N       Becenév: Blanchey

N       Szülő(k): Apa: BeetleJuice, Anya: Lydia Deetz

N       Szörny fajta: Szellem

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg festett vörös részekkel), Stílus: Szoros kontyban, elől oldalra fésűlt tincs

N       Szemszín: Zöld, a szemfehérje rész sárga színű

N       Stílus egy szóban: Viktóriánus

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 23

N       Születési dátum: 05.22

N       Horrorszkóp: Ikrek

N       Származási hely: Neitherworld

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Aszexuális

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Teleportálás, alakváltás és egyéb trükkök

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Átlagos

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nagyapa: BeeJuice, Charles Deetz; Nagymama: GnatJuice, Delia Deetz; Húg: Lenore Juice; Nagybátyj: DonnyJuice

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Imádom a régi viktóriánus stílust, annyira elegáns! Így megpróbálom rekreálni egyaránt a színpadon és az útó-életemben, óriási, hosszú ruhákkal és időtálló kiegészítőkkel.

Fura hiba: Bármennyire is bizarrnak tűnik, nem tudok repülni, vagy átmenni a falakon, annak ellenére, hogy szellem volnék! De nem igazán bánt a dolog, nincs szükségem ilyesfajta trükkökre, mint a felmenőimnek és húgomnak.

Kedvenc szín: Fekete, piros és lila

Kedvenc kaja: Tripla bogár-burger á lá Apu. Nyári napokon szeretünk rovarokat barbequezni kint a kertben.

Legidegesítőbb: A tény, hogy csak egy narrátor vagyok a színdarabokban. Bárcsak ki tudnám sikítani és megmutatni a tehetségem, mint egy karakter.

Kedvenc elfoglaltság: A színpadon lenni természetesen! Színésznőnek születtem. Szeretek olvasni is. A modellkedés is az egyik kedvenc időtöltéseim közé tartozik.

Kedvenc tantárgy: Dráma volt. Mindig lelkes voltam, hogy megtanúljam a színészkedés módjait és szavait.

Utált tantárgy: Az őrűlt tudományok volt. Annyi valódi és rideg dolog. Az a sok hideg műszer, libabőrős leszek tőlük.

Állatka: Odilia mindig itt van velem, jó hallgatóság és remek barát. Nem akarok semmilyen szőrős kis lényt magamnak.

Három szó ami jellemez: komoly, okos, drámai

Ebben jó vagyok: Színészkedés és mások tanítása, na meg csendben maradás. 

Rossz szokás: Akarva-akaratlanúl is kínos szituációba hozom a húgom. 

Rövid karakter ismertető:

Blanche egy hallgatag, komoly és őszinte lány, aki nem kedveli túlságosan a társaságot, de annál inkább szereti a színészek világát. Legjobban a színpadon érzi magát elemében, még ha csak minimális, narrátor szerepet is kap. Neki az sem gond, ha csak a háttérben, kulisszák mögött van jelen és besegít különböző feladatokban. Imádja a történeteket, teljesen beleéli magát egy-egy színdarabba, főleg a drámákba. Ez már maga a stílusában is megmutatkozik, hisz hétköznapokon is úgy öltözködik akár egy színpadi előadásra! Másképp egy megbízható személyiség, mindig lehet rá számítani, bár hallgatagsága és hűvős jelleme miatt sokan tartózkodnak tőle, míg közelebbről megismerik kicsit. Blanche édesanyjától, Lydiatól, örökölte az irodalom iránti rajongását, és gyakran elkíséri anyját a könyvtárba is, mert imád olvasni! Bár jól kijön a családjával, azért gyakran összezörren húgával, aki kb. a kiköpött ellentéte nagyon sok mindenben. Úgy gondolja, hogy húgában van potenciál a tehetségre, de nevetségesnek tartja Lenore komédiázását. A közeljövőben szeretne majd mindenképp nagyobb szerepeket kapni a színpadon, megcsillogtatni tehetségét mint egy normális szereplő, idővel akár szívesen csatlakozna egy vándor színtársulathoz is!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!