2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Sieger Von Zarovich
- -

Általános adatok:

N       Teljes név: Sieger Von Zarovich

N       Név jelentése: Sieger: győztes hadsereg

N       Becenév: Sieg, Siegie

N       Szülő(k): Nevelőapa: Strahd Von Zarovich, Anya: Ottilie

N       Szörny fajta: Vámpír

Fizikai adatok:

N       Nem: Férfi

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete, Stílus: Feltüskézett, oldalt felnyírt

N       Szemszín: Vörös (a szemfehérje rész fekete színű)

N       Stílus egy szóban: Viktóriánus

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 322

N       Születési dátum: 07.23

N       Horrorszkóp: Oroszlán

N       Származási hely: Barovia

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: Tüdőgyulladás

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: -

N       Különleges képesség: Denevérré változás, teleportálásnak megfelelő gyorsaság

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Átlagos

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: Nővér: Sieglinde Von Zarovich; Nagybátyj: Sergei

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Elegáns és viktóriánus. A nővérem mindig gondoskodik arról, hogy hódítóan helyesen öltözködjek, de néha azért szeretem kicsit elengedni magam egy sima inggel és hosszú nadrággal...a rövid nadrág kicsit túl extra lenne már.

Fura hiba: Egy nagyon szentimentális és romantikus vámpír vagyok. Mindig olyan könnyen szerelembe esek, ami aztán mindig összetört szívvel végződik...A gyenge pontom az egzotikus, trópusi hölgyek, na meg azok akik kedvesek hozzám.

Kedvenc szín: Fekete és zöld

Kedvenc kaja: Nutella. Tudom, hogy modern ínyencség, de nem tudok ellenállni az édességeknek. Van egy pár édes fogam.

Legidegesítőbb: Valószínű hogy a saját bizonytalanságom és szégyenlősségem. Az hogy nem tudok nyitottam beszélni az érzelmeimről egy lánynak, aki tetszik.

Kedvenc elfoglaltság: Nagyon szeretek kóstolgatóst játszani bármilyen desszerttel vagy édességgel. Szeretek még hosszú sétákat tenni a parkban, táncolni vagy férfi-a-férfival beszélgetéseket folytatni a legjobb barátommal.

Kedvenc tantárgy: Ebéd szünet. Egyébként mindig is szerettem volna kézimunkát, vagy rém-háztartástant tanulni...de azokban az időkben...

Utált tantárgy: A fém művelés egy kötelező tantárgy volt a férfiak számára abban az időben, de soha nem éreztem elég erősnak és bátornak magam az ilyesmihez.

Állatka: Cassius az én nyuszim aki valahogy mindig kiszökik a szobámból és bejut az éléskamrába, aztán jön a katasztrófa...

Három szó ami jellemez: romantikus, gyengéd, álmodozó

Ebben jó vagyok: Tanács adásban és a barátaim mindig számíthatnak rám.

Rossz szokás: Túl hamar elveszítem a reményt és ilyenkor szenvedek a legjobban.

Rövid karakter ismertető:

Sieger egy nagyon gyengéd, romantikus és érzékeny lélek. Férfi létére sokan inkább nőnek néznék viselkedése miatt, pedig ő csak egy jólnevelt, tisztelettudó úri fiú, aki magányos. Nem szereti a nagy társaságot, mivel a vámpír, meg igazából az egyéb szörnyfaj női egyedei is, hajlamosak nem észrevenni a jelenlétét vagy csak egyszerűen nem érdeklődnek iránta, pedig Sieger minden vágya egy őszinte párkapcsolat. Ő az a típus, aki a tenyerén hordozná szíve hölgyét! A férfiakból álló, beszélgető társaság se kifejezetten a kedvence, bár legjobb barátjával, Maciellel nagyon jól kijönnek. Másképp meg szeret sétálni a természetben, szeret zongorázni, verseket írni, naplót is vezet. Gyerekkorában, mikor még emberként élt, nagyon beteges fiú volt, sok időt töltött akkor is otthon, édesanyja mellett, akinek a meséit hallgatta vagy besegített a házimunkában, talán ezért is van az, hogy jelenleg is szentimentális, kissé depresszióra hajlamos, mások szemében gyenge alkat. Vámpírrá való átváltoztatása után, nehezére esett neki megszokni a rangbéli és életmód változásokat, de sok év elteltével azért csak elfogadta. Nem szereti fitogtatni grófi címét, nem érdekli a pénz vagy mások hovatartozása, ha úgy érzi, hogy megtalálta a közös hangot valakivel, akkor bárhol, bármikor szívesen beszélget vele. Nővére olyan mint a példaképe, legalábbis Sieger nagyon tiszteli és bármit megtenne érte, mindig hallgat a szavára és csak nagyon ritkán fordulhat az elő, hogy ellenkezik vele vagy megkövetel valamit magának. A jövőre nézve szeretne megházasodni és nem kizárt egy utód nevelése sem, még ha az utóbbi esetleg csak adoptáció során lehetséges.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!