2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Indivar Doryu Jamyang

Általános adatok:

N       Teljes név: Indivar Doryu Jamyang

N       Név jelentése: Indivar: kék lótusz, Doryu: sárkánytól származtatott, Jamyang: gyengéd hang

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: ?, Anya: Keyuri Jamyang

N       Szörny fajta: Lu (Vízforrás őrző sárkány)

Fizikai adatok:

N       Nem: Férfi

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Sötétkék, Stílus: Feltüskézett

N       Szemszín: Barna

N       Stílus egy szóban: Punk

N       Tetoválás: Hát-Lótusz; Bal lábszár-"Om mani padme hum" felirat

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Sárkány fülek és pikkelyek a test különböző részein

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 17

N       Születési dátum: 10.29

N       Horrorszkóp: Skorpió

N       Származási hely: Bhután

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: -

N       Különleges képesség: Villámgyors úszás a leghidegebb vízben is

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nővér: Indira Pema Jamyang; Húgok: Ira Sarasija Jamyang és Ireshi Yun Jamyang

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Lehet, hogy cuki a pofim, de kemény, lázadó pasi vagyok. Ezért lettem punker (illik is hozzám) és gurkha. Van néhány tetoválásom is, olyanok akár az emlékek azokról a remek időkről...

Fura hiba: Inkább az apámra hasonlítok, mint az anyámra, és ezért nincs kígyószerű testem. Az apám ember volt, katona. De ettől eltekintve igazi lunak érzem magam a vízben!

Kedvenc szín: Az összes szín okés velem, de ha választanom kell, akkor sötétkék.

Kedvenc kaja: Csakis, szigorúan cukormentes kajákat fogyaszthatok. Így a kedvencem a vajas tea, persze az extra dzsem nélkűl.

Legidegesítőbb: A cukorbetegségem. Kirúgtak a seregből miatta! És hadd ne kezdjem el felsorolni a „hasznosságait”...

Kedvenc elfoglaltság: Szeretem fitten tartani a testem, így az edzés az egyik a listán. Aztán főzés és meditálás. De semmi sem tud felülmúlni egy estét a csapattal, csak dumálunk, viccelődünk, iszunk és talán kártyázunk?

Kedvenc tantárgy: Abban a néhány művelődési évemben, Rémháztartástan, a Főzéstan része főleg, a többi cucc unalmas volt.

Utált tantárgy: Újságírás. Teljesen használhatatlannak tartom mindenféleképpen...legalábbis számomra.

Állatka: Kalsang az én békám. Ahogy a neve is mondja, sok szerencsét hoz nekem. Azonban nem kellemes, mikor az éjjel kellős közepén fog neki énekelni.

Három szó ami jellemez: kötelességtudó, gyengéd, perverz

Ebben jó vagyok: Az érzelmeim elrejtése és elnyomása.

Rossz szokás: Könnyedén harcba bocsátkozom ha úgy adódik és néha túl kötelességtudó vagyok.

Rövid karakter ismertető:

Indivar a korához képest sok mindent átélt már, a vele egyidős szörnyekhez viszonyítva. Mindig kötelességtudó, határozott és eltökélt volt, de miután esélyt kapott arra, hogy gurkha legyen, hamar eldobta az addigi életét és beállt a seregbe. Néhány évet töltött csupán ott, de ez idő alatt sokat tanult és megférfiasodott, viszont sok szenvedést és mészárlást is látott, amik lelkileg is hatással voltak rá, nem csoda, hogy cukorbeteg lett, emiatt pedig kirakták a seregből. Nem szívesen ugyan, de kénytelen volt elfogadni a sorsát és más munka után nézni…Egy eléggé szedett-vedett családból származik, folyton hiányzó anyával, “nem létező” apával, nővére keze alatt nőtt fel, húgával folyton civakodnak. De így tudja azt is milyen azért a gyengédség és szeretet, a nagy családos élet, de azt is, hogy mindent ki kell harcolnia magának, ha szeretné elérni céljait! A kemény külső, érző belsőt takar, ez illik a legjobban rá és igazából a punk stílust is csak emiatt választotta magának, mivel úgy gondolja nem rohangálhat katonai ruhákban egész nap, ha már sajnos nem része az egésznek. Pedig egész életében az szeretett volna maradni! Ezért mindig harcra kész, edzi a testét naponta, hátha mégis valami csoda folytán…Különben meg nincs kitűzött célja, dolgozik, hogy segítse családját pénzileg a mindennapokban!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!