2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Idonygandr

Általános adatok:

N       Teljes név: Idonygandr

N       Név jelentése: Idony: megújulás

N       Becenév: Idony

N       Szülő(k): Apa: Jörmungandr, Anya: ?

N       Szörny fajta: Midgard kígyó

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg festett piros tincsekkel), Stílus: Hullámos, fej tetején egy fonattal, elől göndörített breton

N       Szemszín: Zöld

N       Stílus egy szóban: Rockabilly

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: Hát-Yggdrasil (világfa)

N       Extra testrész: Deréktól lefelé kígyó test/farok

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 17

N       Születési dátum: 04.25

N       Horrorszkóp: Bika

N       Származási hely: Skandinávia

N       Vércsoport: AB

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Nincs

N       Különleges képesség: Villámgyors úszás, óriás kígyóvá változás

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Rossz, Este: Rossz (+szemüveg/kontaktlencse)

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nagyapa: Loki; Nagymama: Angrboða; Ikertesó: Ingmargandr; Unokatesók: Hati, Sköll, Fenri-Rose; Távoli unokatesó: Sheyndal; Nagybácsi: Fenrir; Nagynéni: Hél

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Akárcsak a tesóm, én is a rockabilly stílust kedvelem. Szeretem a foltos-pöttyös ruhákat, bő szoknyákat, ékszereket, hajpántokat, és néha napszemcsit is hordok.

Fura hiba: A látásom nem a legjobb, szemüveget kellene viselnem, de utálom, helyette kontaktlencsét használok, de folyton elvesztem őket...

Kedvenc szín: Piros és fehér, de szeretem a zöldet is

Kedvenc kaja: Cseresznye, a legkedvencebb gyümölcsöm. De szeretem a fagyit is...cseresznyével a tetején.

Legidegesítőbb: Képtelen vagyok nadrágot hordani, csak szoknyákat. Így, néha, úgy érzem, hogy ki vagyok közösítve egy divat trendből.

Kedvenc elfoglaltság: Tánc. Nagyon szeretem rázni, csavarni a testem és forogni a rémisztő 50es és 80as zenékre. A családom generációkon át örökölte a zene-szenvedélyt.

Kedvenc tantárgy: Fizikai dedukáció. Említettem már, hogy mennyire szeretek mozogni? Azonban nem vagyok valami jó ugró.

Utált tantárgy: Rém-háztartástan. Nem szeretem azt a gondolatot, hogy egy házi-asszonnyá nőjek fel, egyáltalán nem rémisztően-cuki!

Állatka: Eira a mi kis teknősünk. Titokban kell tartanunk, mert apa nem engedi, hogy házi állatot tartsunk.

Három szó ami jellemez:aranyos, huncut, érzékeny

Ebben jó vagyok:Táncolás, éneklés.

Rossz szokás:Könnyen elsírom magam.

Rövid karakter ismertető:

Idony egy nagyon bájos, cuki, játékos, de jól nevelt lány, aki könnyedén zavarba tud jönni már egy bók hallatán is. Általában visszahúzódó és kissé szégyenlős, ha nem olyan társaságban van, akiket jól ismer. Ez főként kinézetéből ered, mivel kínosnak tartja, hogy ő félig kígyó, ezért nem tud nadrágot hordani. Utálja azt is, ha épp a szemüvege van rajta, kontaktlencsék helyett. Családja és barátai körében kibontakozik igazi énje, ami azért rejteget egy kis huncutságot és kacérkodást, főleg ha éneklésre, vagy táncra kerül a sor, hisz mindkettőt imádja! Híres azonban érzékenységéről, könnyen megsértődik, vagy meghatódik és ilyenkor el is erednek a könnyei. Ikertesójával, Ingmarral, sok időt töltenek együtt, ha lehetséges víz közelében, osztoznak az azonos stílusban és zene rajongásban is, mindent megbeszélnek és közösen döntenek amiben csak lehet. Még nem tudja mit szeretne elérni, vagy csinálni a későbbiekben, de ő biztos nem lesz egy takaros kis háziasszony, aki ebédet főzve várja otthon a férjét!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!