2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Ningal

Általános adatok:

N       Teljes név: Ningal

N       Név jelentése: Nagy hölgy

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: Nergal, Anya: Ereshkigal

N       Szörny fajta: Démon (Alvilági Istennő)

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg festett zöld tincsekkel), Stílus: Lófarokba kötött, elől egy kiengedett zöld tincs

N       Szemszín: Rikító zöld

N       Stílus egy szóban: Pimp

N       Tetoválás: Hát-Egy égő kártyalap, Bal boka/lábszár-Egy bőrbe fúródott vérző dobókocka, ami átfut zöld füstbe és a "hazard" jelbe, Jobb felkar-Füst és "hazard" jel

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Szarvak a fej tetején és eltüntethető csápok a háton

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 19

N       Születési dátum: 02.01

N       Horrorszkóp: Vízöntő

N       Származási hely: A Föld középpontja

N       Vércsoport: 0

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Biszexuális

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Hatalom a gyengébb démonok fölött, elektromos csápok, teleportálás világok között

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Átlagos

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nagyapák: Nanna és Enlil; Nagymamák: Ningal és Ninlil; Nagybácsik: Utu, Nannar és Ninurta; Nagynéni: Inanna

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: A stílusom teljesen pimp, mindig és mindenkor. Azt hiszem a kedvenc kiegészítőm az utóéletnél is nagyobb platform cipőim, na meg persze a kalapom. A bársonyért egyébként is élni-halni kell.

Fura hiba: Nem teljesen hiba mikor a csápjaim arra használom, hogy segítsek más szörnyeknek...inkább az mikor (akarva) akaratlanul megelektrosokkolom őket velük, hoppá (?)

Kedvenc szín: Piros és zöld

Kedvenc kaja: Próbáltad már valaha a kandírozott gyümölcsöket? A legrémesebb finomságok a koktélok mellé!

Legidegesítőbb: Mikor valaki nem vesz számba. Engem mindig látni és hallni kell. Hogy ha nem, majd gondoskodom róla...

Kedvenc elfoglaltság: Hogy az éjszakát néhány barátnővel töltsem egy helyi rém-klubban! Szeretek traccsolni, inni és a figyelem középpontjában lenni, minden áron!

Kedvenc tantárgy: Pszichológia volt. Jó vagyok a gondok meghallgatásában, de ne bízz bennem, mikor tanácsokról van szó.

Utált tantárgy: Történelem volt. Az a sok hülye háború. Annyi más szórakoztató dolgot lehet művelni helyettük!

Állatka: Smelly-Suzy (Büdi-Suzy) az én kis görénykém. Rémísztően díva és imádom kifesteni a karmacskáit a kis mancsain.

Három szó ami jellemez: huncut, egocentrikus, meggondolatlan

Ebben jó vagyok: Bárok vezetése, reklámozás, figyelem felkeltés stb. 

Rossz szokás: Hát kicsit túlzásba viszem a dolgokat pl. ok nélkül rosszra gondolok...lehet paranoiás vagyok? 

Rövid karakter ismertető:

Ningal egy nyughatatlan, pörgős lány, akinek mindig a középpontban kell lennie, mindenkinek rá kell figyelnie és meghallgatni a mondanivalóját, másképp úgy érzi, hogy nem veszik számba. Ilyenkor duzzog és úgy érzi, hogy valami extrém dolgot kell műveljen ahhoz, hogy ténylegesen felkeltse a figyelmet. Hajlamos túlzásokba esni, drámázni és huncutkodni is, mert szeret ám szórakozni, elvégre ő a buli indító kulcsa! Kislány kora óta mindig sok szörnnyel volt körülvéve, mivel rengeteg időt töltött apja pizzázójában, a vendégek között sürgölődve. Mindenki odavolt érte, így Ningal szerint a világ tele van barátokkal és jófej szörnyekkel! Ez a felfogás nagy részben apjától ragadt rá, de nem bánja, hisz amúgy is nehezen viseli, ha valaki nem akar vele barátkozni, azt előbb-utóbb úgyis rákényszeríti, hogy valamilyen módon, de foglalkozzon vele…Hűséges és jó barát tud lenni, csak óvatosan kell bánni vele, mert kicsit túl őrült ötletei és tanácsai vannak. Tudja, hogyan kell kirúgni a hámból! Ningal amolyan “apja lánya” egyébként, és hát Nergalt tekinti példaképének is, így a jövőben szeretne a nyomdokaiba lépni, csak valószínűleg valamilyen más szórakozóhely főnöknőjeként, mint pl. egy bárban, mert él-hal az éjszakai életért, fényekért és bulikért!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!