2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Melanie Krueger

Általános adatok:

N       Teljes név: Melanie Krueger

N       Név jelentése: Melanie: sötétség, Krueger: fogadós, kocsmáros, vendéglátó

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Nevelőapa: Frederick Charles Krueger, Anya: ?

N       Szörny fajta: Álom démon

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg festett piros és türkisz tincsekkel), Stílus: Sima, egyenes, elől breton

N       Szemszín: Kék

N       Stílus egy szóban: Halloween goth

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 14

N       Születési dátum: 10.31

N       Horrorszkóp: Skorpió

N       Származási hely: Springwood

N       Vércsoport: B

N       Halál oka: Égési sérülések

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Rémálmok kontrolálása és létrehozása, határok nélküli hatalom a rémálom világban

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Átlagos

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nagyapa: 100 bolond egyike; Nagymama: Amanda Krueger

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Nagyon szeretem apuci stílusát, úgyhogy a csíkos pulóver, kalap és az oly jellemző kesztyű, muszáj számomra. De megvannak a saját dolgaim is, mint pl. ez a szoknya láncokkal.

Fura hiba: Hibának számít, hogy a fél testem megégett? Ha nem, akkor be kell vallanom, kissé rabja vagyok a tűznek. Hogy is mondják? Piromániás?

Kedvenc szín: Fekete és piros. Leginkább csíkokban.

Kedvenc kaja: Rémálmok és csirke szárnyak csípős szószban.

Legidegesítőbb: Azok a szörnyek, akik azt hiszik erősebbek nálam. Mindenkinek van egy félelme és egy rémálma...

Kedvenc elfoglaltság: Szobrászkodás, fafaragás stb. Na meg szeretek segíteni Setsunának visszavágni a virágokat, bokrokat és a fákat, a kertjében.

Kedvenc tantárgy: Fém-művelés. Jó vagyok a dolgok vágásában, érted mire gondolok?

Utált tantárgy: Óceánógráfia. Utálom a vizet és mindent ami benne él.

Állatka: Clawrissa az én fekete-narancs színű macskám. A karmai sokkal veszélyesebbek, mint az enyémek.

Három szó ami jellemez: gonosz, vágyakozó, akaratos

Ebben jó vagyok: Megszerzem amit akarok. 

Rossz szokás: Szeretek gonoszkodni, és a frászt hozni másokra, bár ez szerintem nem rossz. 

Rövid karakter ismertető:

Melanie még elég fiatal démon, ezért folyamatosan keresi önmagát, azaz próbálja megformálni a saját stílusát a rémálmok terén. Ugyan nem Freddy Krueger vérszerinti gyereke, de ez őt sosem zavarta, hisz így is megkapta az erejét és az álmok fölötti uralmat, de még sokat kell tanulnia! Nagyon szeret “apjával” együtt kalandozni és igenis élvezi ha gonoszkodhat. Emellett nagyon akaratos és úgy tartja, hogy amit szeretne, azt meg is szerzi, akár erőszakkal is! Könnyen megsértődik és olyankor bosszút is áll, nem számít kiről van szó! Mindezek ellenére magányos és nagyon nehezen barátkozik, nyílik meg mások előtt. Ennek az oka valószínűleg a kinézete, amiről ő nem tehet és igazából nem is tudja hogyan égett össze testének fél oldala. De a viselkedése is taszító tud lenni, mivel pattogós és agresszív természete van. Valahogy nem meglepő az sem, hogy mennyire vonzódik a lángok iránt, de többnyire visszafogja magát és inkább csak a rémálmokban engedi szabadon piromániáját, ahol nem okozhat akkora gondot…Minden vágya, hogy híres legyen az álom démonok között, folytatva apja munkáját. Azt sem bánná, ha minél többen rettegnének tőle, nevet hallatán! Ugyan még komolyan nem gondolkodott el egy családon, úgy érzi, hogy nem szívesen maradna egyedül élete végéig.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!