2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Sieglinde Von Zarovich
- -

Általános adatok:

N       Teljes név: Sieglinde Von Zarovich

N       Név jelentése: Sieglinde: gyengéd győzelem

N       Becenév: Linde, Lindie

N       Szülő(k): Nevelőapa: Strahd Von Zarovich, Anya: Ottilie

N       Szörny fajta: Vámpír

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Eredeti szín: Fekete, Stílus: Viktóriánus magas, duplázott konty, hától lófarok, elől rövid haj és breton

N       Szemszín: Kék (a szemfehérje rész fekete színű)

N       Stílus egy szóban: Viktóriánus

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 332

N       Születési dátum: 09.07

N       Horrorszkóp: Szűz

N       Származási hely: Barovia

N       Vércsoport: B

N       Halál oka: Gyilkosság

N       Nemi irányultság: Biszexuális

N       Havi vérzés: Nincs

N       Különleges képesség: Denevérré változás, teleportálásnak megfelelő gyorsaság

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Átlagos

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: Öccs: Sieger Von Zarovich; Nagybátyj: Sergei

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Díszes, viktoriánus. A ruháim mind az 1600-1700as években készültek, vagy utánzatok abból a korszakból. Imádom a csipkét, gyöngyöket, drágaköveket és virágos mintákat.

Fura hiba: Nem hat rám a szentelt víz, ami azt illeti semmilyen szentelt tárgy. Van néhány ékszerem ezüst keresztekkel ellátva, de habozás nélkül hordhatom őket.

Kedvenc szín: Világos kék és ezüst

Kedvenc kaja: Élvezettel fogyasztom az exquisite ételek többségét, de a kedvencem egy pohár vörös bor egy kortynyi B típusú vérrel.

Legidegesítőbb: Indiszkrét és kokett hölgyek, akiknek nincs jobb dolguk, mint a flörtölgetés.

Kedvenc elfoglaltság: Besegíteni a színháznál. Nem vagyok színésznő, de érdeklődve figyelem a meghallgatásokat, próbákat és előkészületeket a nagy előadásra.

Kedvenc tantárgy: Az irodalom mindig is közel állt a szívemhez. Hogy ha nem vagy tehetséges író, akkor értékeled az olvasást.

Utált tantárgy: A hímzés borzalmas volt. Valahogy minden egyes órán sikerült megszúrnom az ujjam.

Állatka: Pearl a hóbaglyom. Főként nyugodt teremtés, de nagyon izgatott lesz ha az öcsém nyuszija a közelébe kerül.

Három szó ami jellemez: szigorú, gondoskodó, kimért

Ebben jó vagyok: A ház vezetése és Maciel oltogatása.

Rossz szokás: Néha túlzásba viszem az anyáskodást az öcsém fölött.

Rövid karakter ismertető:

Sieglinde szigorú, kimért és hideg nőnek tűnik első pillantásra, de igaz rá az szólás, hogy a “kemény külső, érzékeny belsőt takar”. Lindie, ahogy öccse szólítja, tud kedves, gondoskodó és odaadó lenni a családjával, meg a hozzá közel álló szörnyekkel, mellette pedig vaskézzel és parancsolóan tudja vezetni a háztartást is. Nem tűri, ha valaki szembeszáll vele vagy megpróbálja lekenyerezni, és a legtöbb vámpír hölgyet is lenézi (szerinte) “kiéhezett” viselkedésük miatt. Pedig Sieglinde nem volt mindig ilyen! Valamikor régen, mikor még ember volt, ő is hasonló, kicsapongó és erkölcstelen életmódot folytatott, nem törődött kb. semmivel és senkivel, csak a szórakozással. Nagy valószínűséggel ez vezetett tragikus, fiatal halálához, majd vámpírrá alakulásához is. Azóta sok mindent átgondolt és teljesen megkomolyodott, óvatosabb lett, első helyre helyezte családját, vagyis egyetlen élő rokona biztonságát, aki az öccse. Siegerért képes lenne ölni, és foggal, körömmel védelmezi, sőt szemmel tartja, nehogy bárki, bármilyen módon bántalmazni merje. Utálja azt, hogy az öccse mennyire képes érzelmileg uralkodni fölötte, hisz tudja, hogy Sieglinde bármit megtenne érte, szerencsére ezt az érzelmi “zsarolást” nem viszi túlzásokba gyakran…Lindie számára a másik fontos dolog, vagyis helyszín, a színház és a színészek világa. Amikor csak teheti, ott tölti szívesen szabad idejét és besegít amiben tud. Nem képzelte el magát soha a színpadon szerepelni, inkább csak megfigyelni és értékelni szereti a színészek munkáját. Nincsenek tervei a jövőre nézve, első sorban Siegert szeretné boldognak látni és biztonságban tudni, majd csak utána következhet a saját élete és jövője.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!