2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Sheyndal
- -

Általános adatok:

N       Teljes név: Sheyndal

N       Név jelentése: Gyönyörű nő, ő aki gyönyörű

N       Becenév: Főnix

N       Szülő(k): A tűz (Shelhabironok)

N       Szörny fajta: Shelhabiron (Tűz farkas démon)

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg szinte teljesen átfestett halvány lilára, alúl fekete tincsekkel), Stílus: Sima, egyenes

N       Szemszín: Tüzes piros-narancssárga, folyamatos lángcsóvák kavargása

N       Stílus egy szóban: Sexy hétköznapi

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Farkas fülek, lompos farkinca, eltüntethető tűz szárnyak és nyaktól háton lefele látható hátgerinc

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 29

N       Születési dátum: 08.04

N       Horrorszkóp: Oroszlán

N       Származási hely: Pokol

N       Vércsoport: 0

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Tűz szárnyak előhívása, tűz irányítása

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Kiváló

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: Gyereke: Jeremiahowl; Távoli unokatestvérek: Hati, Sköll, Fenri-Rose, Ingmargandr, Idonygandr

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Hétköznapi vagy anyukás stílus. Szeretem megőrizni ifjúságom tüzét a kinézetemben, de ezzel egyidőben próbálok olyan szimplán öltözködni amennyire csak lehetséges. Szeretnék úgy kinézni és viselkedni mint egy felelősségteljes felnőtt szörny.

Fura hiba: Történt egyszer, valamikor, hogy elvesztettem az irányítást a belső tüzem fölött, így csúnyán összeégett az alkarom és kezeim. Elég rémesen és ijesztően néz ki, így kesztyűt hordok, hogy eltakarjam a nyomokat.

Kedvenc szín: Fekete és narancssárga

Kedvenc kaja: Jeges-mentás kávé. Sok energiára van szükségem minden nap, egész nap. Általában többet fogyasztok belőle, mint kellene, de mi mást tehetnék?

Legidegesítőbb: Mikor a szörnyek azt képzelik, hogy nem tudok rendesen gondoskodni a fiamról, csak azért mert egyedülálló anyuka vagyok.

Kedvenc elfoglaltság: Imádok táncolni, és nagyon szeretem a fiamat is tanítani erre. Szeretek meséket olvasni neki, vagy simán figyelni ahogy játszik a játékaival a szobában.

Kedvenc tantárgy: Fizikai dedukáció volt. Én voltam a Rém Pom-Pom csapat kapitánya évekig. Lehetséges, hogy még mindig beleférek a régi egyenruhámba...

Utált tantárgy: Zene elmélet volt. Imádom a zenét, de inkább táncolni szeretek rá, semmint tanulni róla.

Állatka: A fiam az egyedüli akiről jelenleg gondoskodni tudok és megengedhetem magamnak. Nincs időm állatkákra.

Három szó ami jellemez: kitartó, gyengéd, barátságos

Ebben jó vagyok: Táncolás és képes vagyok kimerülésig fentmaradni, dolgozni.

Rossz szokás: Hajlamos vagyok megmondani az igazat, ezzel sajnos gyakran megbántom a másik személyt.

Rövid karakter ismertető:

Sheyndal egy erőteljes és végletekig kitartó nő, aki mögött már kalandos és kemény múlt áll. Mivel a “tűz farkasok” gyermeke, ezért mondhatni rengeteg “testvérrel” nőtt fel, egy árvaház szerűségben, a Pokolban. Viszonylag fiatalon lelépett onnan, kezébe véve sorsát és alakítva saját életét. Imád táncolni és jól is megy neki, ezért sztriptíz-táncosként kereste, és jelenleg is keresi kenyerét, az éjszakai klubbokban. A sok megpróbáltatás közepette maradt terhes is, és fiát most egyedül neveli. Igazi anyafarkasként védelmezi a csöppséget, akinek szeretne mindent megadni, ami neki nem adatott meg. Próbál mindenre és mindenkire időt szakítani, amennyire csak fizikailag és lelkileg képes rá, de a prioritása a fia. Barátaival és rokonaival (már akivel tartja a kapcsolatot) kedves és gyengéd, kicsit olyan mintha mindenkit a szárnya alá vett volna és próbálna a jó útra terelgetni, nevelni. Ha szükség van rá, szívesen leül és elbeszélget bárkivel, tanácsokkal segít, de kegyetlenül őszinte is tud lenni, ami nem mindig esik jól másoknak. Ezt persze vállalja, mert ő maga gyűlöli a hazugságot és kétszínűséget. A múltjáról nem szeret beszélni és nagyon nehezen, ritkán nyílik meg mások előtt, csakis azokkal tárgyalja meg a dolgait, akikben teljes mértékben megbízik. Nem igazán tervez előre, mert tudja, hogy a dolgok gyakran nem úgy alakúlnak ahogy szeretnénk, pont ezért inkább a megélhetésre és fia nevelésére koncentrál egyelőre.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!