2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Adohnis

Általános adatok:

N       Teljes név: Adohnis

N       Név jelentése: Úr

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: ?, Anya: Astarté Istennő

N       Szörny fajta: Hold, háború és szerelem Isten

Fizikai adatok:

N       Nem: Férfi

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fehér, Stílus: Kopasz

N       Szemszín: Csillogó piros a teljes szemgolyó, pupilla nélkül

N       Stílus egy szóban: Főniciai

N       Tetoválás: Jobb alkar-Egy tüzes denevér

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Szarvak a fej tetején

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 16

N       Születési dátum: 08.23

N       Horrorszkóp: Szűz

N       Származási hely: Fönícia

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: -

N       Különleges képesség: Fehér bikává változás

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Átlagos

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nagyapa: Epigeius; Nagymama: Ge; Nagybácsi: Elus; Nagynénik: Asherah és Ba`alat Gebal

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: "Istenhez illő" ruhát kell viselnem...anya ragaszkodik hozzá. Az évek során hozzászoktam már, de még mindig kiváncsi tekinteteket kapok a szörnyek felől.

Fura hiba: Nagyon szégyenlős vagyok. Ezért nincsenek közeli barátaim sem. Mikor egy lány beszélni kezd hozzám, sötétvörösre váltok szarvaktól talpig.

Kedvenc szín: Piros, jól mutat rajtam.

Kedvenc kaja: Kókusztej. Sima lesz tőle a bőrőm és még fényesebb, mint amilyen most.

Legidegesítőbb: A szarvaim néha bele akadnak az alacsony faágakba...ciki és idegesítő is egyben.

Kedvenc elfoglaltság: Másokat nézni amint sportólnak. Higyj nekem nagyon vicces, mikor veszekedni kezdenek valamin, mint pl. ki csinálta jól és ki nem.

Kedvenc tantárgy: Művészet történet. Mindig vonzódtam a festészethez és szobrászathoz.

Utált tantárgy: Gazdaságtan. Ugyanolyan nehéz, mint a számítástechnika. Egyáltalán nem szeretem a számokat...

Állatka: Melita az én Hold ebem. Anya ajándékozta nekem, amikor születtem. Együtt nőttünk fel.

Három szó ami jellemez: szégyenlős, cuki, félős

Ebben jó vagyok: Zavarba hozni saját magam.

Rossz szokás: Túlságosan szófogadó vagyok.

Rövid karakter ismertető:

Adohnis egy tipikus kamasz fiú, aki kissé önbizalom hiányos, főleg a lányok közelében, emellett jól nevelt és szófogadó is. Igencsak jóképű, kedves és szerény fiú. Ő az anyukájának szeme fénye, aki mindig vigyáz rá és hát nem kis elvárásai is vannak vele szemben: pl. ilyen az is, hogy ha nem is mindig hagyományos ruhát, de legalább visszafogottabb ruhákban kell mutatkoznia, a származása miatt. Annak ellenére, hogy viszonylag magas és karcsú alkata van, nem űz semmilyen sportot, pedig valószínű, hogy jó lenne benne. Nem, Adohnis inkább a művészetek, főleg a szobrászkodás, iránt vonzódik. Persze itt is megjelenik nála az, hogy nem hisz magában és inkább titokban tartja hobbyját. Bár büszke munkájára, mégis úgy érzi, hogy még nem áll készen arra, hogy megmutassa mire képes! Néha sajnos elhanyagolja a tanulmányait, ezért problémai vannak a suliban, kissé a fellegkben jár. Talán ez is az oka annak, hogy nincsenek közeli barátai és barátnője sem. Gyerekként sem volt más szörnyekkel túlságosan körülvéve, inkább otthon, egyedül töltötte a napjait vagy édesanyja társaságában. Idővel szeretné majd összeszedni magát, sarkára állni és pénzt keresni, mert kitűzte maga elé azt a célt, hogy körbeutazza a szörny világot és meglátogatja az összes rém-múzeumot!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!