2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Báthory Hana

Általános adatok:

N       Teljes név: Báthory Hana

N       Név jelentése: Hana: boldogság, virág, munka

N       Becenév: BatHana, Hana

N       Szülő(k): Apa: ?, Anya: Báthory Erzsébet

N       Szörny fajta: Vámpír

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg festett kék tincsekkel), Stílus: Sima egyenes, elől breton

N       Szemszín: Vörös

N       Stílus egy szóban: Goth

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: Bal orca-Fekete szívecske

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 417

N       Születési dátum: 1594.08.21

N       Horrorszkóp: Oroszlán

N       Származási hely: Magyarország

N       Vércsoport: B

N       Halál oka: A XVII. századi boszorkányüldözések (1611ben)

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Nincs

N       Különleges képesség: Denevérré változás, teleportálásnak megfelelő gyorsaság

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Átlagos

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: Nagyapa: Báthory György; Nagymama: Báthory Anna; Féltestvérek: Anna, Katalin, Pál, András, Miklós, Orsolya

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Sötét ruhák mindig. Egy tipikus goth lány vagyok, úgyhogy ne lepődj meg. Főleg fekete egy kis kékkel a hajamban, és a legkedvencebb éjkék szoknyám.

Fura hiba: Látom magam a tükörben, de ami igazán fura, hogy félek a tükröktől...Ez egy olyan dolog amit anyutól örököltem. Egyszerűen nem akarom látni magam, ahogy megöregszem.

Kedvenc szín: Éjkék

Kedvenc kaja: Bloody Mary. Főleg fiatal fiúk véréből elkészítve. Isteni! Oh és ne feledd a zellert!

Legidegesítőbb: Utálom a lányos lányokat, és ezalatt azokat értem, akik a Maulba, csak azért mennek, hogy flörtöljenek és sikítozzanak a rózsaszín ruhák láttán.

Kedvenc elfoglaltság: Szeretek fényképeket készíteni a csodálatos természetről. Szeretek még gyakorolni a gitáromon.

Kedvenc tantárgy: Biológia. Úgy gondolom, hogy érdekes, viszont néha eléggé harapós. Visszautasítom, hogy felboncoljak bármit is!

Utált tantárgy: Bármi ami magába foglalja a számokat vagy sportokat...oh és a halott nyelvek, és történelem.

Állatka: Athun az én kis sünim. A kertünkben lakik, imádunk együtt szaladgálni és a levél kupacokba ugrani.

Három szó ami jellemez: hallgatag, sötét, titokzatos

Ebben jó vagyok: Fényképezés, gitározás, mások elborzasztása. 

Rossz szokás: Hirtelen döntök sok mindenben. 

Rövid karakter ismertető:

Hana egyszerű, visszahúzódó, csendes lány aki főként egyedül érzi legjobban magát, a természetben és állatok társaságában, hisz nagyon szeret fotózni is. Valahogy nem csoda, hogy ezt a környezetet kedveli, mivel egy népes, nemesi családból származik, sok testvérrel és persze szolgálóval körülvéve. Az sem könnyít a helyzetén, hogy ő az egyedüli aki félvérnek számít a családban. Hana védekezése általában az, hogy valami olyasmit mond vagy csinál, ami nem megszokott és elborzasztja a többieket, így nyerve magának egy kis magányt. Kevés szörnyet enged magához közel, csakis azokat akikben megbízik. Sokak szerint nyers, és hideg, mert ő gyakorlatilag szemforgatva néz a világra, de nem szereti a közönséges viselkedést! Nehezen lehet felbosszantani, de mikor elpattan a cérna, akkor hirtelen kiszámíthatatlan lesz és nem mindig tudja kontrolálni cselekedeteit. Ilyenkor csak legjobb barátnője Rose tudja visszafogni és lenyugtatni. Ezek a kirohanások valószínűleg még emberi életéből maradtak meg benne, főleg agresszív halálának köszönhetően. A jövőben mindenképp szeretne külön költözni és valami nyugodt, csendes helyen dolgozni, akár saját fényképészetet vagy tárlatot működtetni. 

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!