2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Indira Pema Jamyang
     

Általános adatok:

N       Teljes név: Indira Pema Jamyang

N       Név jelentése: Indira: szépség, ragyogás, Pema: egy lótusz, Jamyang: gyengéd hang

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: ?, Anya: Keyuri Jamyang

N       Szörny fajta: Lu (Vízforrás őrző sárkány)

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: “Jég hideg” zöld (Jelenleg alúl és oldalt festett azúrkék tincsekkel), Stílus: Sima, egyenes

N       Szemszín: Jégkék

N       Stílus egy szóban: Hétköznapi-sikk

N       Tetoválás: Hát-Toll; Bal comb-Combot körbe ölelő piros szívecskék; Has: Lótusz

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Sárkány fülek és pikkelyek a test különböző részein

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 24

N       Születési dátum: 06.06

N       Horrorszkóp: Ikrek

N       Származási hely: Bhután

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Villámgyors úszás a leghidegebb vízben is

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Öccs: Indivar Doryu Jamyang; Húgok: Ira Sarasija Jamyang és Ireshi Yun Jamyang

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Azt hiszem a stílusom hétköznapi-sikknek nevezném. A bő ruhákat szeretem, amik cukik és valamennyire meleget is nyújtanak, mivel szinte mindig fázok. Főként a pasztell színeket kedvelem.

Fura hiba: Minden egyes apróságtól túlzottan izgatott leszek! És ilyenkor szokásom felsikkantani, elég gyakran. Az érzékenyebb szörnyek pedig megijednek vagy dühösek lesznek rám...

Kedvenc szín: Jégkék és fehér

Kedvenc kaja: Összességében bármilyen sütemény amin porcukor vagy aszalt gyümölcs van! De semmi krémes falat!

Legidegesítőbb: Mikor mások a mellkasom bámulják. Tisztában vagyok a melleim méretével, de a szemeim itt vannak fent! Udvariatlan!

Kedvenc elfoglaltság: Lehet, hogy furcsának tűnik, de szeretem a házimunkát végezni és másokról gondoskodni. Takarítás, főzés, mosás...ezek mind segítenek nekem a relaxálásban!

Kedvenc tantárgy: A Rémháztartástan mindig is közel állt a szívemhez! Azt hiszem a kedvenc részem a varrás és vasalás volt!

Utált tantárgy: Fizikai dedukáció volt. Csak mondjuk azt, hogy a testem nem erre tervezték...

Állatka: Arkar az én égi-mókusom. Naponta meglátogat és én jutalom falatokkal kínálom meg. Ő egy szabad szellem, így sosem fogom ketrecbe zárni.

Három szó ami jellemez: gondoskodó, kedves, szorgos

Ebben jó vagyok: Mások meghallgatása és érzelmi tanácsadás.

Rossz szokás: Képes vagyok szinte bárkinek bármit megbocsátani, azt hiszem kicsit túl hiszékeny vagyok.

Rövid karakter ismertető:

Indira az a fajta lány, aki minden férfi álmának megtestesítője, ha kimondjuk azt a szót: “nővér”, több féle értelemben is. Gyengéd, gondoskodó, ici-picit szigorú is, de amolyan aranyos, játékos módon. Emellett kellően cuki, néha minden lében kanál és egy kicsit azért hiszékeny is. Tele van szeretettel, amit képes bárki irányába ontani és hamar a szívébe fogad mindenkit, legyen az szörny vagy állatka. Szeret segíteni ahol tud, bár főként tanácsadásban a legjobb, mert szívesen meghallgatja mások problémáit és elbeszélget azzal akinek szüksége van rá. Nem csoda, mivel Indira már nagyon fiatalon egyedül maradt a családi házban, hisz anyja folyton máshol “mulatja az időt”, apja pedig nincs. Hamar meg kellett tanulnia mindenfélét ami egy otthon fenntartásához szükséges, közben meg rendezni és gondoskodni a fiatalabb testvéreiről is, ezzel betöltve egyféle anyai szerepet is számukra. Ettől néha érzelmileg kimerül kicsit, olyankor szeret elvonulni a természetbe egy rövid időre, de hamar feltöltődik és újra kezdi az egészet. Számára nincs fontosabb a testvéreinél, főleg öccsével értik meg egymást nagyon jól, és szeretne róluk gondoskodni, amíg csak lehetséges. Egyébként kicsit kínosnak tartja azt, hogy minden kis apróságnak, kedvességnek mások irányából, mennyire tud örülni és ezt hangosan ki is fejezi egy-egy sikkantással! Reméli, hogy a jövendőbelije elfogadja ezeket a hibákat és meglátja benne az értéket, na meg persze tolerálni fogja majd a szoros kapcsolatát is a testvéreivel. Mellesleg nagy családot szeretne, sok-sok pici Lu csemetével.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!