2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Cyanne Electronic Borg

Általános adatok:

N       Teljes név: Cyanne Electronic Borg

N       Név jelentése: Cyanne: cián (szín), kecses; Electronic: elektronikus; Borg: a “cyborg” (kiborg) szó rövidített változata, robotra utal

N       Becenév: Cy

N       Szülő(k): készítője ismeretlen

N       Szörny fajta: Kiborg: fehér vértigris és robot ötvözete

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Ezüst fém szálak, Stílus: Szétágazó

N       Szemszín: Fele sötétkék, fele kék alapon vörös rubin kővel

N       Stílus egy szóban: Cyber

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Tigris fülek, de amúgy a fél teste robot részekből áll

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: A CPUm azt mondja 16

N       Születési dátum: ???

N       Horrorszkóp: ???

N       Származási hely: ???

N       Vércsoport: ???

N       Halál oka: ???

N       Nemi irányultság: ???

N       Havi vérzés: Nincs

N       Különleges képesség: Saját beépített wi-fi, mágnesesség és képes bármire rákapcsolódni, amin van kábel bemenet

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Kiváló, Este: Kiváló

Hallás: Kiváló

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: ???

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Próbálok lépést tartani a divattal, és lefutattam egy gyors kutatást. Rátaláltam erre a cyber stílus nevű dologra és tetszik. Úgy gondolom, hogy illik az egész kiborg-létemhez. Plusz a kedvenc színeim szépen beépülnek.

Fura hiba: Hibás rendszer. Igen, a kisebbik fele a testemnek élő, de félig még mindig robot vagyok, és abban nagy gondok vannak. Mint, menet közben hirtelen eldobom a könyveim...szégyenletes helyzet.

Kedvenc szín: Neon rózsaszín és zöld

Kedvenc kaja: Nem eszem, de esetenként, fel kell töltenem magam, hogy teljes sebességgel tudjak működni.

Legidegesítőbb: Mágnesesség. Ha a hajam érzékel valamit, aminek nagy a mágneses kisugárzása, rögtön reagál rá, és semmilyen módon nem szép látvány.

Kedvenc elfoglaltság: Internet böngészés. Valójából nagyon szórakoztató, miközben elunod magad órán. Egy másik jó dolog, hogy nincs szükségem semmilyen kütyüre hozzá. Megvan a saját wi-fim.

Kedvenc tantárgy: Számtan. Nagyon jó vagyok a számokban és képletekben. Benne van az áramköreimben, kábeleimben és más részecskéimben.

Utált tantárgy: Úszás. Nem nehéz felfedezni miért nem engednek be a suli medencéjébe.

Állatka: Disc-cord a robot kutyusom, neki is vannak hibái, például, mikor beleharap a farkába, kap egy elektromos sokkot és k.o.

Három szó ami jellemez: okos, peches, értetlen

Ebben jó vagyok: Információ szolgáltatás. 

Rossz szokás: Gyakran lassan reagálok a kérdésekre, persze ez azért van mert információt keresek a kérdéses témáról. 

Rövid karakter ismertető:

Mivel Cyanne memóriája igencsak hiányos, és nem tud semmit a múltjáról, hogy ő kicsoda vagy honnan származik, ezért az élete nagy része az önmegismerésről és a hétköznapi dolgok elsajátításáról szól. Nem könnyű dolog egyszer csak felébredni egy lerobbant, elhagyatott hely közepén teljesen egyedül…Számára semmi sem fontosabb mint a többi szörnnyel való interakció és barátok szerzése, létfontosságúnak tartja a tőlük kapott segítséget, hisz már ő is rájött, hogy az interneten nem minden igaz…Cserébe ő is szeret segíteni, ahogy csak tud és próbál nem totálisan balféknak tűnni, ha a hajának mágneses pólusa esetleg hirtelen megváltozik és felragad egy fém ajtóra mindenestől…Legnagyobb vágya az, hogy beilleszkedjen a szörnyek társadalmába és sikerüljön kideríteni, hogy mi is történt vele végülis…?

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!