2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Maciel

Általános adatok:

N       Teljes név: Maciel

N       Név jelentése: Nagyon karcsú

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: Malphas, Anya: Malubeth (halott)

N       Szörny fajta: Varjú/Holló démon

Fizikai adatok:

N       Nem: Férfi

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete tollak (Hátúl zöld-lila tincsek beültetve), Stílus: Rövid, egyenes, fej közepétől lófarok

N       Szemszín: Sötét szürke

N       Stílus egy szóban: Cyber-Goth keverék

N       Tetoválás: Has-Rózsa

N       Születési jegy: Bal comb-Malphas pecsétje

N       Extra testrész: Hosszú farok tollak és különböző méretű tollak a test többi részén, madár csőr

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 23

N       Születési dátum: 02.23

N       Horrorszkóp: Halak

N       Származási hely: Pokol

N       Vércsoport: 0

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: -

N       Különleges képesség: Védőburok/aura felállítása, romboló erők és átjárók nyitása más világokba

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Rossz

Szaglás: Rossz

N       Rokonok: Unokatesó: Balbinia

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Inkább éjszakai szörny vagyok, ezért szeretek fekete alapú ruhákat hordani. Így úgy nézek ki mint egy sima árnyék és könnyedén el tudok tünni!

Fura hiba: Én nem úgy látom mint egy problémát, de mások azt mondják, hogy kleptomániás vagyok. Nem igaz! Csak csillogó, minőségi cuccokat nyúlok le. Csak egy hobby, jesszusom...

Kedvenc szín: Nyilvánvalóan fekete.

Kedvenc kaja: Baklava. De dió helyett, giliszta tölteléket használok. Haláli!

Legidegesítőbb: Mikor mások a nyitott orrú cipőimet bámúlják. A karmaim egy bizonyos ok miatt ilyen hosszúak...

Kedvenc elfoglaltság: Csillogó tárgyak lenyúlása innen onnan. Valami normálisat...azt hiszem, szeretek rajzolni. Főleg portrékat és aktokat.

Kedvenc tantárgy: Őrűlt tudományok. Mindig szórakoztató volt az érdekes főzetek kotyvasztása!

Utált tantárgy: Reggeli morgás és zene elmélet. Nem igazán van hallásom a zenéhez.

Állatka: Johnny az én ürgém. Mindig üregeket ás a szőnyegeimen keresztűl, ezzel teljesen tönkretéve őket...

Három szó ami jellemez: gyengéd, alattomos, ravasz

Ebben jó vagyok: Bolondítás, hamar felszívódás a tett helyszínéről...

Rossz szokás: Már mondtam, hogy nem az!

Maciel igazi tolvajnak született démon, és ő erre büszke is! Egyáltalán nem érti, hogy miért akadnak ki sokan ha csak úgy “kölcsön vesz” egy-két csillogó tárgyat vagy ékszert! Ő csak szeret gyűjtögetni, de ugyanúgy szeret ajándékozni is ezekből a tárgyakból a körülötte élő hölgyeknek. Eszes, ravasz, gyors és kicsit kétballábas is néha. Szereti magát igazi őrült tudósnak képzelni, mikor ilyen-olyan főzeteket készít, de végtére is nagyon jól ért a kémiához és az ővén lógó kis üvegcsékben is különböző hatású folyadékokat tart, amik mindig jól jönnek…Másik kedvenc elfoglaltsága a rajzolás vagy festés, főként női aktokkal van tele a műterme. A barátai körében igazán gyengéd, aranyos és megbízható szörny, nagyon ragaszkodik azokhoz akik közel állnak hozzá, bármit megtenne értük! Főleg, hogy fiatalon elvesztette édesanyját, apjával meg nem a legjobb a kapcsolata, mivel az folyton kényszer házasságokra próbálja rávenni, ezért kb. sosincs otthon. Szenvedélyes és nem adja fel egykönnyen a céljait, alattomos természete miatt akár zsaroláshoz is fordul, hogy megszerezze amit akar. Sármos és jóképű, ezért könnyedén el tudja csavarni a hölgyek fejét, de nála itt véget is ér a játék, mert igazából egyik iránt sem mutat különösebb érdeklődést, egy kivételével…a többi csak szórakozás és kaland a számára, ahogy az éjszakai “kiruccanások” is, ahonnan mindig valami illegálisan szerzett trófeával tér haza. Tudja, hogy a jövőben át fog kelleni vegye apja helyét a démonok ranglistáján és ellátni feladatait, de egyelőre erre gondolni sem akar, csak éli az életét, amíg lehetséges!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!