2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

MOCRestoration

Ezt a menüt egy, már régóta tervezgetett, projektnek hoztam létre, ami nem más, mint a legrégebbi OC babáim restaurálása avagy felújítása! (Innen jön a projekt neve is) 

Pontosabban ez az egész ötlet, már 2021 óta forog a fejemben, de valahogy mindig tologattam, mert mással foglalkoztam, egészen mostanáig! Hogy a lényegre térjek, ha végig nézek az OCs polcomon, zavar az, hogy a régi OCim mennyire "gyengén" vannak megcsinálva, az újakhoz képest. Nem vagyok most sem profi, de sokat fejlődtem azóta, főleg varrás szempontból, hisz a régieknek még kézzel varródott a ruhájuk, nem szép a festésük stb. Szóval mi lenne, ha kicsit felújítanám őket, hogy legalább olyan szintre hozzam mint az újabbakat? Emellett sajnos a régieknek van, hogy teljesen tönkrement egy-egy ruha darabjuk, mert olyan anyagból van, ami idővel szétmállik.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy az OCk kinézete nem fog változni! Ettől nem lesznek új karakterek belőlük! Az arcukat nem festem át másra! A stílusukat sem fogom megváltoztatni vagy átváltoztatni a ruhákat! Akkor sem fog változni a kinézetük, hogy ha ma már úgy gondolom, hogy lehetne kidolgozottabb vagy részletesebb! Tisztába vagyok azzal, hogy sajnos vannak olyan dolgok amiket nem fogok tudni eléggé vagy teljesen orvosolni, ilyen pl. ha nem a legszebb az alap festés, mert hát akkor nem tudtam olyan jól festeni ecsettel, ezt nincs hogy javítani, mert nem fogom lekapargatni a festéket, de egy újabb réteg festéssel tudok enyhíteni a dolgon. A szemeket/sminket sem fogom átfesteni, de fel tudom frissíteni. Sajnos azt is tudom, hogy néhányuknak nem tudom újra elkészíteni a ruháját, mert már nincs abból az anyagból több, de megpróbálom így is jobbá tenni valahogy! Végeredményben az a fontos, hogy szebbek legyenek, és még ha ez nem is fog másnak feltünni, de legalább én látni fogom és tudni, és ez ad nekem egy lelki nyugalmat :) 

Itt gyűjtöm majd össze és dokumentálom ezeket a restaurálási folyamatokat képekben, kis magyarázattal! Remélem nektek is tetszeni fog!

Projekt megkezdése: 2023.06.

BatHana és Fenri-Rose

Melanie és Setsuna

Reviva és Hati

Ingmargandr és Afanasiya

Adohnis és Idonygandr

Jazabelle és Ankhesenamun

Asenath és Seraphina

Marcionila és Sköll

Cyanne és Indivar

Apróságok más karaktereken

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!