2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Ingmargandr

Általános adatok:

N       Teljes név: Ingmargandr

N       Név jelentése: Ingmar: híres

N       Becenév: Ingmar

N       Szülő(k): Apa: Jörmungandr, Anya: ?

N       Szörny fajta: Midgard kígyó

Fizikai adatok:

N       Nem: Férfi

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg elől festett piros és kék tincsekkel), Stílus: Felzselézett, elől oldalra fésűlt breton

N       Szemszín: Zöld

N       Stílus egy szóban: Rockabilly

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: Hát-Yggdrasil (világfa)

N       Extra testrész: Deréktól lefelé kígyó test/farok

N       Testékszer(ek): Kis karika a bal szemöldökben

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 17

N       Születési dátum: 04.25

N       Horrorszkóp: Bika

N       Származási hely: Skandinávia

N       Vércsoport: AB

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: -

N       Különleges képesség: Mérgező lehelet, villámgyors úszás, óriás kígyóvá változás

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nagyapa: Loki; Nagymama: Angrboða; Ikertesó: Idonygandr; Unokatesók: Hati, Sköll, Fenri-Rose; Távoli unokatesó: Sheyndal; Nagybácsi: Fenrir; Nagynéni: Hél

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Eléggé régimódi, rockabilly vagyok. Mivel nem tudok nadrágot hordani, a szekrényem ingekkel és zakókkal van tele. Napszemüveg és ékszerek is szükségesek persze.

Fura hiba: Mérgező lehelet reggel. Eskü megtudná ölni az egész sulit! Persze a tesómnak nincsenek ilyen próblémái. Szerencsés lány.

Kedvenc szín: Nem vagyok szín-kötött. Minden jöhet tőlem.

Kedvenc kaja: Puding. Minden fajta és ízű, nem számít! Csak add ide!

Legidegesítőbb: Egyes szörnyek azt hiszik, hogy valamilyen hernyó vagyok. Nyissátok ki a szemetek. Kígyó vagyok!

Kedvenc elfoglaltság: Éneklés. Tudom, hogy nem túl férfias...és még ennek a tetejébe, eléggé magas hangom van, de a lányoknak tetszik, szóval...velem okés.

Kedvenc tantárgy: Úszás. Szabadnak érzem magam a vízben és sokkal gyorsabban mozgok, mint a szárazon.

Utált tantárgy: Sárkányológia. Egy hüllőnek akarják megtanítani mi az a hüllő?

Állatka: Eira a mi kis teknősünk. Titokban kell tartanunk, mert apa nem engedi, hogy házi állatot tartsunk.

Három szó ami jellemez:kedves, szégyenlős, odaadó

Ebben jó vagyok:Éneklés és mindig buzgón dolgozom azon, hogy elérjem a céljaim.

Rossz szokás:Ha zavarba jövök csuklani kezdek.

Rövid karakter ismertető:

Ingmar egy igazi sármos, jóképű és aranyos srác, aki régimódinak tartja magát, szereti a hagyományokhoz megfelelően csinálni a dolgokat, nagyjából mindenben. Számára a család és rokonai az elsők, de talán még előttük is a karrier! Fő álma, hogy befusson mint híres énekes, és ezért buzgón gyakoról is, szinte minden nap. Éneklés mellett úszni szeret még nagyon, ezt ikertestvérével, Idonyval, közösen űzik, amikor idejük engedi. Közel állnak egymáshoz, mindent megbeszélnek amit csak lehet, Ingmar mindig hozzá fordul tanácsért. Barátai körében kényelmesen és magabiztosnak érzi magát, de ha esetleg idegen lány kerül a képbe, akkor könnyedén zavarba jön és ilyenkor csuklani kezd. Ezen a legtöbben nevetnek, van aki aranyosnak találja, ő maga pedig szörnyen kínosnak. Romantikus személynek tartja magát, aki nagyon önfeláldozó tud lenni, legalábbis bizonyos mértékben, viszont jól meghatározott vonalak vannak, amiket semmiképp nem szeretne átlépni. Jelenleg a suli mellett férfi modellként is dolgozik, kissebb-nagyobb reklám projektekben szerepel divat magazinokban. Azt reméli, hogy ezzel is előkészíti magának a terepet a későbbi énekesi karrierjéhez és könnyebben hozzászokik a “folyamatosan kamerák előtt” féle életmódhoz!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!