2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Marcionila

Általános adatok:

N       Teljes név: Marcionila

N       Név jelentése: Háborús, harcias, csillogó

N       Becenév: Marci

N       Szülő(k): Apa: Marchosias, Anya: ?

N       Szörny fajta: Bukott angyal/Farkas démon

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Lila (Két oldalt festett fekete párduc mintával), Stílus: Hosszú hullámos, elől ondulált tincsekkel, két oldalt felnyírt

N       Szemszín: Sötét sárgás-narancssárga

N       Stílus egy szóban: Lolita

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: Mellkas-Marchosias pecsétje

N       Extra testrész: Farkas fülek, szemtelen kígyó farok és angyal szárnyak

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 21

N       Születési dátum: 04.10

N       Horrorszkóp: Kos

N       Származási hely: Pokol

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Repülés, tűzokádás és átjárók nyitása más világokba

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Kiváló

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: -

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Általam tervezett és varrt ruhákat viselek. Olyan vagyok mint egy díva, egy modell, és szeretek úgy is gondolkodni, meg öltözködni. Leginkább, aranyos selyem ruhák csipkével, az én ízlésem.

Fura hiba: Élő farkam van és angyal szárnyaim, míg apámnak hüllő farka és griff szárnyai vannak. Folyton faggatom erről, de még mindig azt mondja, hogy túl fiatal vagyok, hogy megtudjam az igazat!

Kedvenc szín: Fehér és kék

Kedvenc kaja: Cupcake és muffin. Nem igazán tudok választani, mindkettő kicsi, de finom! Mindig krémmel díszítem ki őket.

Legidegesítőbb: Amikor egy modell nem akar felpróbálni valamit, amit kiválasztottam neki...Néha olyan gyerekesek tudnak lenni!

Kedvenc elfoglaltság: Öltöztetőst játszani! Még mindig nem nőttem ki belőle! Főleg mikor átjön Maciel és Balbi, mindig teljes átalakítást kapnak. Látnotok kéne, hogy fest Maciel lány ruhákban, hehe!

Kedvenc tantárgy: Rém-háztartástan volt. Tudod, az a rész amikor használhattuk a varrógépet?

Utált tantárgy: Úszás volt. Utálom mikor vizesek a szárnyaim, nem beszélve a tollakkal teli medencéről.

Állatka: Rex, ne hagyd, hogy a név becsapjon, nem kutya, hanem kakas. A leglustább kakas akit valaha láttam, de ő a király!

Három szó ami jellemez: kecses, pökhendi, ájtatos

Ebben jó vagyok: Ruhák készítése és uralkodás a többiek fölött. 

Rossz szokás: Imádom kínozni a többieket! 

Rövid karakter ismertető:

Marcionila finom, kecses, bájos úrihölgynek tűnik első szempillantásra, a rangja is ezt sugallja, de aki kicsit közelebbről is megismeri, rájön, hogy azért nem olyan habos-babos mint azt sokan gondolják. Ez nem csoda végülis, hiszen ő is démon és eléggé fenn hordja az orrát, pökhendi és gyakran leszólja, lenézi a körülötte lévőket. Szereti játszani az ő kis “játékait”, szórakozni másokon, még egy kis szadizmus is megjelenik nála többek között. Ez a fajta viselkedés igazából menekülés egy, a múltjában történt, tragikus eset elől és csakis azokat engedi közel magához, akikben teljesen megbízik és barátainak tekinti őket. Persze, ez nem azt jelenti, hogy barátait is nem szereti néha kínozni kicsit, ártatlanabb módon… Büszke kinézetére, főleg hajára és szárnyaira, bár mai napig nem érti és szeretné megtudni, hogy angyal szárnyai honnan származnak, elvégre apja griff szárnyakkal rendelkezik. Nagyon kreatív és imád alkotni! Ezt főként ruhák tervezésében és varrásában éli ki, saját ruháit is ő készíti, sőt egy kis boltot is működtet ahol az elit démonok vásárolgathatnak és rendelhetnek is kedvükre. A jövőre nézve is tovább szeretné vezetni a boltját és varrni, bár tudja, hogy előbb-utóbb apja férjhez fogja adni, de ez valahogy nem érdekli még. Gyerekkora magányosan telt, tanárokkal körülvéve, pont ezért szeretne most minél önállóbban és felszabadultan élni.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!