2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Chiquita Chupacabra

Általános adatok:

N       Teljes név: Chiquita Chupacabra

N       Név jelentése: Chiquita: kicsi, Chupacabra: kecskevér-szívó

N       Becenév: Chi, Chiqi, Chi-chi

N       Szülő(k): Apa: Chavez Chupacabra , Anya: Chelo Chupacabra

N       Szörny fajta: Chupacabra (egyfajta vámpír)

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg festett zöld tincsekkel), Stílus: Sima egyenes, hátúl egy fonattal, elől szétálló breton

N       Szemszín: Csillogó arany a teljes szemgolyó, pupilla nélkül

N       Stílus egy szóban: Alcázkodó exotikus

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Mini szárnyak (röpképtelenek), hosszú dinó-szerű farkinca, háton lefelé egészen a farkinca végéig tüskék

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 15

N       Születési dátum: 06.08

N       Horrorszkóp: Ikrek

N       Származási hely: Puerto Rico

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Kiváló rejtőzködés és gyorsaság

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Rossz, Este: Rossz (+szemüveg)

Hallás: Kiváló

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: -

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Próbálom nem felhívni magamra a figyelmet és ezzel együtt közel tartani magam a természethez. Létfontosságú az én fajtámnak, hogy eredményesen betudjunk olvadni a környezetünkbe. Így természetes színeket és állat mintás cuccokat viselek mindig.

Fura hiba: Nagyon rossz a látásom, így 24/7 folyamatosan szemüveget kell hordanom, kivéve persze mikor alszom. Nem, nem tudok kontaktlencsét hordani, mivel a szemeim több mint túlméretezettek.

Kedvenc szín: Zöld és barna

Kedvenc kaja: Nem tagadhatom, a kecskevér tényleg a legtáplálóbb és lefinomabb „fogás”, azok közűl ami épp az eszembe jut!

Legidegesítőbb: A kezeim óriásiak, akárcsak a szemeim! Nagyon idegesítőek tudnak lenni, főleg mikor próbálok megfogni egy picike radírt.

Kedvenc elfoglaltság: Olvasás, tanulás, kutatómunkát végezni, nos bármiről ami érdekel! Szeretek segítséget nyújtani a szörny barátaimnak is a házifeladatukban.

Kedvenc tantárgy: Matek, de mindenben jó vagyok. Igazából, mikor felnövök, bírónő akarok lenni, az a rém-álom-munkahelyem!

Utált tantárgy: Mint az előbb említettem, tényleg mindent szeretek, de a Fizikai Dedukáció nagyon nehéz tud lenni egy szemüveges szörny számára.

Állatka: Cody az én krokodilom. A nevét egy a Crocodylidae családfa kutatása kapcsán adtam neki. Ötletes mi?

Három szó ami jellemez: okos, kétballábas, szégyenlős

Ebben jó vagyok: Számolás, listák vezetése, megfigyelés. 

Rossz szokás: Sokat tologatom a szemüvegem és rendszeresen rágom az írószerek végét. 

Rövid karakter ismertető:

Chiquita egy félénk, visszahúzódó és szégyenlős lány, aki ráadásul eléggé kétballábas is, így gyakran felhívja magára a figyelmet annak ellenére, hogy ezt mindenképp szeretné elkerülni! Gyerekkora óta azt tanították neki, hogy a legkisebb veszély vagy idegen személy láttára azonnal el kell bújni és ezt Chiquita igenis komolyan veszi. A baj csak az, hogy nem mindenhol olyan könnyű ezt végrehajtani, mint a természetben. De próbálkozik leküzdeni ezeket az “ösztönöket”, amúgy is gondjai akadnak a barátkozással, pedig ő tényleg szeretne másoknak segíteni, amiben csak tud, hisz a rém-álma, hogy bírónő legyen, vagy legalább tanárnő! Erre meg is van az esélye, mivel kiváló, okos tanuló. Népes családból származik, rengeteg rokonnal, akik sikeresebbnél sikeresebbek, így ő is szeretne versenybe szállni, hogy szülei büszkék legyenek rá. Egyedüli gyerekként, aki még látás problémákkal is küzd, nem könnyű lenyűgözni egy olyan hadseregnyi rokont, akiknek pont az éjszakai szuper látás az erősségük! 

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!