2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Ireshi Yun Jamyang
     

Általános adatok:

N       Teljes név: Ireshi Yun Jamyang

N       Név jelentése: Ireshi: királynő, Yun: felhő, Jamyang: gyengéd hang

N       Becenév: Ire, Yuni

N       Szülő(k): Apa: ?, Anya: Keyuri Jamyang

N       Szörny fajta: Lu (Vízforrás őrző sárkány)

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Türkisz kék (Jelenleg nagy részben festett sötétlila), Stílus: Hátúl lófarokban, fej tetején csavart fonatban, két oldalt felnyírt

N       Szemszín: Világos rózsaszín

N       Stílus egy szóban: Kislányos

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Sárkány fülek és pikkelyek a test különböző részein, deréktól lefelé sellő test/farok

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 4

N       Születési dátum: 10.21

N       Horrorszkóp: Mérleg

N       Származási hely: Bhután

N       Vércsoport: AB

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: ???

N       Havi vérzés: Nincs

N       Különleges képesség: Villámgyors úszás a leghidegebb vízben is

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nővérek: Indira Pema Jamyang és Ira Sarasija Jamyang; Bátyj: Indivar Doryu Jamyang

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: A nővérkém tudja mi a legjobb! Gondoskodik róla, hogy a koromhoz képest megfelelően és cukin legyek öltözve. Nem tudom ez mit jelent, de egyetértek!

Fura hiba: Azt mondják, hogy én vízi sárkány vagyok, úgy is nézek ki, de nem úgy nézek ki mint a testvéreim? Amúgy se vagyok boldog a vízben...

Kedvenc szín: Sok rózsaszín és piros!

Kedvenc kaja: Eper. Szeretem a sok féle erdei gyümölcsöt is! Főleg a Hisalut!

Legidegesítőbb: Mikor senki nem akar felolvasni nekem egy ijesztő vagy érdekes történetet egy könyvből!

Kedvenc elfoglaltság: Kint játszani a babáimmal és mulatságos expedíciókat rendezni! Szeretek még a természetben kutakodni, csak nem mikor esik. Utálom az esőt!

Kedvenc tantárgy: Nem tudom mi is az iskola pontosan...A nővérem azt mondja, hogy ott megtanulhatok olvasni!

Utált tantárgy: A bátyám azt mondja az iskola unalmas, és nem kell oda mennem? Összezavarodtam.

Állatka: Nem akarok állatkákat, inkább sok játékot szeretnék helyette!

Három szó ami jellemez: fogékony, találékony, kíváncsi

Ebben jó vagyok: Új helyek és dolgok felfedezése!

Rossz szokás: Mások azt mondják, hogy óvatlan vagyok és nem figyelek oda a veszélyekre.

Rövid karakter ismertető:

Ireshi mint legfiatalabb tagja a Jamyang családnak, kitüntetett figyelmet kap idősebb testvéreitől, már csak azért is, mert egyikük sem tudja igazán, hogyan is kell csináli ezt a “gyereknevelés” dolgot? A kis szörny lány életében a legfontosabb “anyai szerepet”, legidősebb nővére, Indira, tölti be, akire odaadóan figyel és hallgat, míg másik két testvérét nem mindig veszi 100%-ig komolyan. Ireshi nagyon fiatal kora ellenére, sokkal éretebb, eszesebb és találékonyabb mint más szörny gyerekek, ezért nehéz őt visszafogni ha a tudásvágyáról van szó! Mindent szeretne tudni, felfedezni, megtanulni, leginkább ami a természettel kapcsolatos, elvégre életének nagy részét kint tölti a szabadban. Pont ezért is kell mindig szemmel tartani, mert gyakran indul el saját, kis “felfedező expedíciókra”, akár veszélyes helyekre is, mert nem ijedős fajta! Míg szeret a víz közelében tanyázni, maga a vízbe nem szívesen merészkedik be, az esőtől meg egyenesen fedezékbe menekül, mert ki nem állhatja, főleg ha a haja vizes lesz. Bár barátságos természete van, kevésbé foglalkozik másokkal, inkább egyedül szeret játszani vagy bóklászni, azért néha a testvérei közelében is tartozkodik, imádja ha fiatalabb nővére felolvas neki valami érdekeset! Nincsenek még konkrét elképzelései arról, hogy mi lesz mikor felnő, de mindenképp szeretne ő is tudni olvasni, mert akkor senki nem mondhatja meg neki, hogy mikor és milyen könyvet tanulmányozhat át!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!