2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Eredeti tervrajzok
Itt találjátok azokat eredeti "tervrajzokat", amiket az OCim alap és egyéb ruháihoz készítettem. Igazából ezek olyan kis skicc félék, amiket egy kis MHs spirálos noteszbe ragasztgatok bele, ezért is ilyen kis méretűek a képek. Tudom, válthatnék nagy A4es méretre is, de már meghagyom ezt az eredeti formátumot, legalábbis míg be nem telik a notesz! :D
Fontos!

-Vegyétek figyelembe, hogy nem vagyok valami jó rajzos! XD

-Nem az első perctől terveztem le papírra az OCim ruháit, hanem csak a fejemben voltak meg. Később váltottam át erre a módra, mivel egyre több OCt terveztem be és akkor leültem, aztán egyszerre papírra vetettem egy csomó ruha ötletet, amiket addig a fejemben formálgattam. Jelenleg is mindig ezt csinálom, de már csak az OCim alap ruháival, nem mindenfélével!

-Annak ellenére, hogy a terveket sokáig készítem a fejemben, a végeredmény így is sokszor változik, mert túl kevésnek találom az eredetit, de majd ezekről bővebben ecsetelgetek minden egyes rajznál. De általában próbálom magam tartani a tervhez, amennyire csak lehet!

-Általában "anyagokra" tervezek a fejemben, így elnézve őket kombinálok mindenfélét, ezért mikor letervezem a dolgokat, a gyors színezés mellett odafirkantom, hogy milyen anyagra volt tervezve az illető ruha, csak hogy ne feledjem el XD. A rajzokon csak hozzávetőlegesen másolom le az anyag mintáját!

-Ékszereket, kiegészítőket (a nem ruhadarabokra gondolok) és cipőket szinte sosem tervezek le, azok útközben jönnek! Így az összehasonlításoknál ezeket nem említem!

Alap ruhák

Más ruhák

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!