2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Harmony

Általános adatok:

N       Teljes név: Harmony

N       Név jelentése: Harmónia

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: CD Head kenobita (Jimmy Hammerstein), Anya: Mély torok avagy a Nő kenobita (Nikoletta nővér)

N       Szörny fajta: Cenobite - kenobita- (pokolörző, kéjdémon)

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Szőke (Jelenleg pirosra festett szőke tincsekkel), Stílus: Felnyírt pixie

N       Szemszín: Kék

N       Stílus egy szóban: Szado-mazo

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Hangvilla bal kar helyett

N       Testékszer(ek): (Már ha annak tekinthetőek) Mini CD lemezkék a fejének bal oldalán a bőrbe ágyazódva, bal lábon végig lefelé fém kapcsok

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 22 amióta újra születtem a Pokolban

N       Születési dátum: 03.27

N       Horrorszkóp: Kos

N       Származási hely: Pokol

N       Vércsoport: B

N       Halál oka: Autóbaleset

N       Nemi irányultság: Leszbikus

N       Havi vérzés: Nincs

N       Különleges képesség: Telekinetikus erők és gyilkos hanghullámok

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Átlagos

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: Nagynéni: Abigor

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Nagyjából mindent elfogadok, mindaddig míg van bőrből készűlt darab is rajta. Szeretek még kiríni a tömegből néhány „hangjeggyel” is!

Fura hiba: A sérüléseim sehogy sem akarnak begyógyúlni, mint pl. az ami a lábamon van. Folyamatosan össze kell öltenem, csak hogy egy darabban tartsam! Anya szerint viszont ez normális, mert kenobiták vagyunk.

Kedvenc szín: Vérvörös

Kedvenc kaja: A sikeres-koncert-utáni party itókákért élek-halok! Mint a Croak-a-Cola vérvörös borral keverve!

Legidegesítőbb: Színészek! Azt gondolják, hogy olyan rémísztőek és tökéletesek! Azt hiszik, hogy az ővék a színpad! Khér-lehk!

Kedvenc elfoglaltság: Éneklés természetesen! De imádom a gyakorlás részét is. A hangvillám is épp kéznél van, hogy ha szükségem van rá. Épp kéznél...érted?

Kedvenc tantárgy: Zene elmélet volt. Hát hibáztathatsz emiatt? Énekesnő vagyok, mindig több tudás után sikítottam.

Utált tantárgy: Hiszed vagy sem, a Reggeli Morgás volt. Utálom más tehetségtelen szörnyek kornyikálását hallgatni!

Állatka: Izzard az én krokodilom. Annyira elkényesztetett kis hüllőcske! Egyszerűen nem tudsz rá haragudni, mikor beléd harap.

Három szó ami jellemez:beképzelt, harcias, türelmetlen

Ebben jó vagyok:Éneklésben és a tehetségtelen szörnyek kirúgásában!

Rossz szokás:Talán az, hogy nem tűrök meg akárkit magam mellett?

Rövid karakter ismertető:

Mi történik ha egy kenobita más állást választ a szadomazo és kéj-játékok helyett? Harmony bebizonyította, hogy ez igenis lehetséges és az ő szörny fajának nem kell kötelezően azt tennie, amit elvárnának tőle. Harmony énekesnőnek állt, hisz szülei egyediségének érdekes kereszteződéséből, ő igazi szoprán hanggal született. Imádja a szereplést, hogy a reflektorfényben lehet, mindenki őt csodálja és rajonganak érte. Természetesen igazi dívaként is viselkedik, és nem tűr meg akárkit maga mellett, sőt, ha úgy tartja kedve, akár az alkalmazottait is kirúgja, ha azok valamilyen okból véletlenül felbosszantják valamivel. Általában mindig turnézgat és ritkán tölti otthon az idejét a Pokolban, amit nem is bán, mert ki nem állhatja az egészet! A Pokol az a hely, ahol úgy érzi, nem értékelik eléggé tehetségét és nem kapja meg azokat a kiváltságokat és figyelmet, amit megérdemel. A többi kenobita sem nézi kifejezetten jó szemmel a választott életpályáját, pedig ő egyáltalán nem készül “megtérni” és lemondani élete szerelméről: az éneklésről. Mindezek ellenére, azért megvan benne is a mások kínzása iránti vonzalom, ez megjelenésében mutatkozik meg leginkább, mivel minden más téren képes visszafogni magát, nem akarja lejáratni a hírnevét!

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!