2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Sohaila

Általános adatok:

N       Teljes név: Sohaila

N       Név jelentése: Reggeli csillag, pásztor, virágzás, mosolygás

N       Becenév: So, Sohi

N       Szülő(k): Apa: Sobek, Nevelőanya: Renenütet

N       Szörny fajta: Krokodil Istennő

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Sötét zöld (Jelenleg az első két tincs átmegy festett szőkébe), Stílus: Afrofonott

N       Szemszín: Sötét és világos zöld keveréke

N       Stílus egy szóban: Egyiptomi

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Krokodil farok, uszonyok az ujjak között, sárkányszerű fülek, krokodil pofa és bőrkinövések (szeplők) a test különböző részein

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 28

N       Születési dátum: 05.29

N       Horrorszkóp: Ikrek

N       Egyiptomi horrorszkóp: Széth

N       Származási hely: Egyiptom

N       Vércsoport: A

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Gyógyító erő, hatalom a víz fölött

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Kiváló

Hallás: Rossz

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: Nagyapa: Széth/Khnum; Nagymama: Neith; Nagybácsi: AnubisFél-testvér: Renenet; Unokatesók: Ankhesenamun és Asenath

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Próbálom az egyiptomi divatot olyan egyszerűre venni, amennyire csak tudom, de ezzel egyidőben, úgy kell kinéznem, mint egy vezér és egy Istennő, hogy apám büszke legyen rám.

Fura hiba: Elég harapós és forrófejű vagyok, még akkor is ha hüllő vagyok. Más szörnyek azt mondják, hogy nem beszélek eleget, mikor kellene, nem tudom megfelelően kifejezni magam.

Kedvenc szín: Arany és zöld citrom

Kedvenc kaja: Kofta. Imádom a kis húsgombócokat, de összeségében bármilyen hús alapú ételt. Erőt adnak.

Legidegesítőbb: Mikor a tanítványaim (katonák és „katona-akarok-lenni” szörnyek) viccelődnek és nem figyelnek rám!

Kedvenc elfoglaltság: Gyakorolni, a mozdulatokat, a pozíciókat, a taktikákat, a harcot. Mikor lazítok, szeretek egy kellemes hideg fürdőt venni vagy úszni éjszaka a medencében.

Kedvenc tantárgy: Fizikai dedukáció volt, főleg a kidobósdi. Most már én lehetek a tanárnő.

Utált tantárgy: Rémháztartástan volt. Főzöcskélés, varrogatás és a többi nyálas, lányos dolog, nem nekem valók.

Állatka: Nílus (Nile) az én kaméleonom. Tökéletesen beleolvad a bőröm színébe és mindig jó társaságot nyújt.

Három szó ami jellemez: forrófejű, nyers, szigorú

Ebben jó vagyok: Harci kiképzés és bűntetések kiagyalása.

Rossz szokás: Hajlamos vagyok túlzásba vinni a dolgokat, bár szerintem ez mindig mások javára válik.

Rövid karakter ismertető:

Erős, harcias, határozott és veszélyes jelzőkkel lehetne Sohailat a legjobban leírni. Inkább férfias, izmos alkattal rendelkezik, megjelenése szigorúságot, fegyelmet parancsoló, pont annak megfelelően amit elvár a tanítványaitól. Már viszonylag fiatalon, tiniként megkapta apjától a hadsereg kiképzésének és felügyeletének feladatát, amit Sohaila nagyon komolyan vesz! Közben pedig testőri feladatokat is teljesít, ahova és aki mellé kirendelték. Vele nem ajánlatos ujjat húzni, mert szívesen szab ki kemény fizikai büntetéseket, legjobb esetben valami nyers és lenéző beszólást hallhatunk tőle. Nem szeret sokat beszélni, a gond inkább akkor van, ha feldühítik, ami gyakran előfordulhat, hiszen annak ellenére, hogy hüllő, igenis “forróvérű” és “forrófejű” lány. Sokszor önmagát is kimerültségig hajszolja a folyamatos harci gyakorlataival, edzéseivel, nagyon ritkán látható pihenni és lazítani, olyankor pedig inkább egyedül szeret lenni. Nehezen teremt bármiféle kapcsolatot, egyáltalán párbeszédet bárkivel is, inkább cselekedni szeret. Míg apjával jóban van, a többi rokonával való kötelékről nem mondható el ugyanez, még fél-testvérével sem kommunikál, ha nem muszáj. Jelenleg a hadsereg élén áll és továbbra is szeretne ott maradni, mint hadvezér apja mellett, később átvenni Isteni feladatait is.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!