2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Cruelle Cryptkeeper

Általános adatok:

N       Teljes név: Cruelle Cryptkeeper

N       Név jelentése: Cruelle: kegyetlen, gonosz; Cryptkeeper: Kriptalakó/kriptatartó

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa: The Cryptkeeper, Anya: ?

N       Szörny fajta: Kriptalakó

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete (Jelenleg festett fehét részekkel és lila tincsekkel), Stílus: Mohawk

N       Szemszín: Kék

N       Stílus egy szóban: Punk

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): Piercing ajak fölött jobb oldalt

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 21

N       Születési dátum: 01.06

N       Horrorszkóp: Bak

N       Származási hely: Alvilág

N       Vércsoport: 0

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: Halhatatlanság, öngyógyító erő

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Átlagos

Hallás: Átlagos

Szaglás: Rossz

N       Rokonok: Nagyapa: Enoch; Nagymama: Myrana; Nagybácsik/nénik: Kate, Tom, Bessy, Biff; Dédnagymama: Rose; Üknagymama: Abigail; Dédnagypapa: Brown

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Vad és drámai punker lány vagyok. Szeretek sexy miniszoknyákat hordani, kettéhasított-szaggatott felsővel társítva. Alkalmanként térdharisnya és bakancs. Néhány lánc és piercing is szükséges!

Fura hiba: Azt gondolhatnád, hogy az örökségem természetes fehér hajból és sipítozó, magas hangból áll. Téves! A hajam fekete és a hangom mély, rekedt. Én vagyok a fekete bárány ebben a családban...

Kedvenc szín: Lila

Kedvenc kaja: Forralt alma-pók bor. Apuci csak a téli ünnepek környékén készíti el, és ilyenkor kiélvezem a szürcsölgetést miközben társasozunk az unokatesóimmal.

Legidegesítőbb: Bármennyire is meghalnék, újra, azért, hogy meglegyen bennem is apám humorérzéke, egyszerűen nem csordogál az ereimben.

Kedvenc elfoglaltság: Annak ellenére, hogy nem nézek ki egy könyvmolynak, az vagyok. Most komolyan, hányok, hogy ha nem olvasok minden nap...oké valójából nem. De a legjobban az apám képregény gyűjteményéhez ragaszkodom!

Kedvenc tantárgy: Újságírás volt. Jelenleg próbaidőn vagyok a „24 Boo’s” tv csatornánál, mint információ gyűjtő.

Utált tantárgy: Szörny anatómia volt. Fele hiányzik a belső szerveimnek, szóval miért is kéne tudnom hogyan működnek?

Állatka: Chewy az én kecskegidám. Mindig megrágja és felfalja a könyveim, így kapta ezt a rémisztő, pokoli nevet.

Három szó ami jellemez: laza, erős, kitartó

Ebben jó vagyok: Jól kijövök a körülöttem lévőkkel és jó megfigyelő vagyok. 

Rossz szokás: Nem tudom elengedni a múltat. 

Rövid karakter ismertető:

Cruelle az a tipikus belevaló, bandázós lány, akire mindig lehet számítani bármire is van szüksége a barátainak, ő ott van mellettük jóban és rosszban egyaránt. Szeret feltűnősködni, néha hangoskodni is, megmutatni, hogy ki a domináns nőszemély, de igazából nagyon is érzelgős és szentimentális típus, aki mindent feladna szeretteiért és szerelméért. Nem kifejezetten okos, de annál törtetőbb természete van, jól ki tudja vágni magát a kínosabb, veszélyesebb szituációkból, ha úgy hozza a sors. Nagyon szeret képregényeket olvasni és animeket nézni, részben ezekbe a fikció világokba képzeli magát, szeretné az életét is úgy élni, és elég nehezen viseli, ha fel kell ébrednie, hogy nem minden mindig olyan rózsás, mint ahogy ő elképzeli vagy tervezi. Nagyon le tudja húzni, ha valami komolyabb dráma történik vagy érzelmileg megsérül. Népes családból származik, sok-sok rokonnal körülvéve, ezért jól viseli a nyüzsgést és nagy társaságot, sőt úgy érzi jól magát ha mindig pörög körülötte az élet. Szeretne előbb-utóbb RIPorterként vagy tvs bemondóként dolgozni, de szíve szerint elfogadna egy szerényebb családi életet is.

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!