2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Ankhesenamun

Általános adatok:

N       Teljes név: Ankhesenamun ()

N       Név jelentése: Amun-on keresztül él

N       Becenév: Su

N       Szülő(k): Apa: Anubis, Anya: ?

N       Szörny fajta: Sakál/kutya Istennő

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Barna (Jelenleg festett lila tincsekkel), Stílus: Sima egyenes néhány fonattal

N       Szemszín: Piros, a szemfehérje rész arany színű

N       Stílus egy szóban: Egyiptomi

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: Kutya fülek és hosszú vékony farkinca

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 20

N       Születési dátum: 07.15

N       Horrorszkóp: Rák

N       Egyiptomi horrorszkóp: Básztet

N       Származási hely: Egyiptom

N       Vércsoport: AB

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Biszexuális

N       Havi vérzés: Van

N       Különleges képesség: (Később) Hatalom a holt lelkek fölött és az Alvilág kulcsának örzője

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Kiváló, Este: Kiváló

Hallás: Kiváló

Szaglás: Kiváló

N       Rokonok: Húg: Asenath; Nagyapa: Ozirisz és Széth; Nagymama: Nebethet; Nagybácsik: Sobek és Horus; Unokatesók: SohailaRenenet, Hortitif

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Mindig kevés és laza ruhát hordok, hogy bármikor, amikor csak szeretnék, szaladhassak vagy versenyezhessek. De, csak hogy, fenséges származásom is kimutassam, ékszerekkel és csillogó sminkkel diszítem magam fel.

Fura hiba: A szívemmel vannak problémáim, és bármennyire is, akár kiásnék egy sírgödröt, hogy egész nap gyakorolhassak, eléggé gyakran kell pihennem...de ez nem ijeszt el a rémálmomtól!

Kedvenc szín: Fehér arannyal vagy lilával

Kedvenc kaja: Próbálok egészségesen táplálkozni, de néha, képtelen vagyok ellenállni néhány falat csokoládénak...nyami!

Legidegesítőbb: Amikor nem nyerek! Maximalista vagyok és nagyon tud marni belűl a veszítés, ilyenkor megharagszok magamra.

Kedvenc elfoglaltság: Futást gyakoroloni és versenyezni, beleértve a gátfutást is. Titokban próbálok balettozni, de nem hinném, hogy van tehetségem hozzá...legalábbis még nincs!

Kedvenc tantárgy: Fizikai dedukáció volt. Még több gyakorlás és jó jegyek egyszerre! Mi van ezen nem szeretnivaló?

Utált tantárgy: Szabad beszéd volt. Felállni és beszélni...inkább veszekedést kezdeményezni valakivel, valamiről.

Állatka: Halima az én kígyócskám. Igazi királynő típus, és imádja átvenni az irányítást mindenki felett, beleértve Fenyangot is.

Három szó ami jellemez: versengés, hiszti, büszkeség

Ebben jó vagyok: Sport és parancsolgatás.

Rossz szokás: Hisztizni, sírni, esetleg dühöngeni kezdek ha valami nem úgy megy ahogy szeretném.

Rövid karakter ismertető:

Ankhesenamun (barátoknak csak Su) igazi hercegnő típus, hisz elkényeztetett, gazdag és minden szava parancs a házban! Emellett huncut, játékos és kissé gonosz is tud lenni. Nagyon akaratos, amit a fejébe vesz azt szereti elérni, de könnyedén megsértődik ha valaki szembe mer szállni vele! Persze ettől csak még hevesebben áll a kihívás elejébe, mert ő nyerni akar, mindig! Születési betegsége ellen is sokszor megpróbálja felvenni a harcot, keményen sportól és edz, sajnos ezért gyakran az orvosnál köt ki, mert túlhajszolja magát…Talán az egyedüli szörnyek az életében, akikre nem tekint verseny ellenfélként, az a húga és apja. A húgát mindenkinél jobban imádja, hisz anyáskodhatik fölötte, míg apjától leginkább tart, hisz nagy elvárásokat zúdít Su nyakába a jövőre nézve is…Su tudja, hogy egy nap át kell vennie Anubis helyét, és míg ez a feladat megrémiszti, azért vállalja ezt a kihívást is…persze csak, majd… 

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!