2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Reviva Malach HaMavet

Általános adatok:

N       Teljes név: Reviva Malach HaMavet ()

N       Név jelentése: Reviva: harmat, köd, eső, Malach HaMavet: Élet/Fény és Halál/Sötétség Angyala

N       Becenév: -

N       Szülő(k): Apa/Anya: Malach HaMavet

N       Szörny fajta: Halált hozó csontváz-angyal

Fizikai adatok:

N       Nem: Nő

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fehér (Jelenleg teljesen átfestett zöldre, fekete tincsekkel), Stílus: Rövidre vágott egyenes

N       Szemszín: Vörös

N       Stílus egy szóban: Hagyományos zsidó-goth keverék

N       Tetoválás: -

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: Halhatatlan vagyok...mit szólsz egy "örökkévalóság" éveshez?

N       Születési dátum: ???

N       Horrorszkóp: ???

N       Származási hely: Világok közötti lét

N       Vércsoport: -

N       Halál oka: -

N       Nemi irányultság: Aszexuális

N       Havi vérzés: Nincs

N       Különleges képesség: Halhatatlanság, teleportálás

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Rossz, Este: Kiváló

Hallás: Rossz

Szaglás: Rossz

N       Rokonok: -

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Sötét akár egy sír belűlről. Szeretek hosszú szoknyát viselni, szellemes selyem kapucnit, csipke blúzt és a legfontosabb a kaszám.

Fura hiba: A csontjaim nem épp erős tipusúak. Ha elesem, könnyen eltörnek, vagy még rosszabb, elveszíthetem valamelyik testrészem.

Kedvenc szín: Fekete zölddel

Kedvenc kaja: Nincs szükségem élelemre, de szívesen fogyasztok kávét sütivel.

Legidegesítőbb: Mikor a kaszám megrózsdázik, és mikor nincs vihar a munka éjszakámon.

Kedvenc elfoglaltság: Sétálni az esőben. Még szeretek ernyőket is gyűjteni. Néha kombinálom a kettőt...

Kedvenc tantárgy: Halott nyelvek. Minden benne van a kisujjamban.

Utált tantárgy: Fizikai dedukáció. Rossz hatással van a csontjaimra.

Állatka: Malkosh az én papagájom. Nagyon válogatós, de segít nekem a háziban.

Három szó ami jellemez: sötét, csendes, titokzatos

Ebben jó vagyok: Gyilkolás.

Rossz szokás: Elhanyagolom a kaszám karbantartását és olyankor berozsdázik.

Rövid karakter ismertető:

Reviva csendes, hallgatag és ha ritkán nem szólalna meg, sokan azt hinnék néma is. Kinézete és távolságtartó viselkedése miatt, nem igazán kívánatos társaság, nincsenek is barátai, mert a legtöbb szörny tart tőle vagy csak egyszerűen észre sem veszi. Magányos és kicsit unja már az örökkévalóságot, hiszen ideje nagy részét a Világok határán tölti, ahol a legjobb szórakozás legfeljebb az, hogy portál ablakok nyitásával más dimenziókba lehet betekintést nyerni, különböző szörnyek életébe. Ezt igazából kukkolásnak hívjuk, de Reviva és “szülője” munkáját tekintve, inkább csak “életügyi megfigyelés”, vagyis szemmel tartják a jövendőbeli áldozatokat, egyúttal gondoskodva arról is, hogy ne idő előtt haljon meg az illető. Reviva tehát halált hozó angyal, de őrangyal is egyben, aki néha ellátogat helyszínekre, már csak azért is, mert érdekesebb élőben figyelni az eseményeket, akár már készen állva az utolsó pillanatokra, amikor az ő kaszájára lesz majd szükség…Kedvenc helyszíne egyébként maga a Föld, ahol érezni lehet az esőt, vihart és minden más időjárási formát. Nem jár megszokott iskolába, nincs szüksége azokra az alap dolgokra, amiket a többi szörnynek tanítanak, de ettől eltekintve egyfajta otthoni iskoláztatásban van részesítve, amit ki nem állhat!
 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!