2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

Imenand

Általános adatok:

N       Teljes név: Imenand

N       Név jelentése: Az elrejtett

N       Becenév: Imi

N       Szülő(k): Apa: Imhotep, Anya: ?

N       Szörny fajta: Múmia

Fizikai adatok:

N       Nem: Férfi

N       Hajszín és stílus: Eredeti szín: Fekete, Stílus: Kopasz

N       Szemszín: Barna

N       Stílus egy szóban: Egyiptomi

N       Tetoválás: Bal felkar-Egyiptomi szimbólum

N       Születési jegy: -

N       Extra testrész: -

N       Testékszer(ek): -

Biógráfiai adatok:

N       Kor: 14 szörny években

N       Születési dátum: 12.14

N       Horrorszkóp: Skorpió

N       Egyiptomi horrorszkóp: Ozirisz

N       Származási hely: Egyiptom

N       Vércsoport: 0

N       Halál oka: Malária

N       Nemi irányultság: Heteroszexuál

N       Havi vérzés: -

N       Különleges képesség: Hatalom a homok, szél és víz felett, alakváltás, halhatatlanság

N       Érzékek:

Látás: Nappal: Átlagos, Este: Átlagos

Hallás: Átlagos

Szaglás: Átlagos

N       Rokonok: -

Bővebb adatlap:

Rémisztő stílus: Úgy bánnak velem és öltöztetnek, mint egy egyiptomi herceget. Nem vagyok nagy rajongója a villantós, mutogatós ruháknak, de szeretek sok-sok ékszert viselni!

Fura hiba: Nagyon allergiás típusú szörny vagyok. Pollen, méh csípés, penész, latex, laktóz stb., sorolhatod nyugodtan! Egy buborékban kellene élnem...

Kedvenc szín: Kék

Kedvenc kaja: Szőlő. Eléggé ikonikus, tudom, de szeretem ha valaki etet vele.

Legidegesítőbb: Az apám nem engedi, hogy megnövesszem a hajam, egyáltalán! Még mindig a múltban él...

Kedvenc elfoglaltság: Szeretek mindenféle játékot játszani a konzolomon, számítógépemen, laptopomon vagy bármin! Szeretek még a pálmaházban lógni, természetesen a mobiltelefonom társaságában.

Kedvenc tantárgy: Kalligráfia. Nagyon hasonló művészet a hieroglifikus íráshoz. Szórakoztatónak tartom.

Utált tantárgy: Történelem. Elegem volt a sok elődömből és azoknak a feleségeikből!

Állatka: Aloli az én vidrám. Nem rég lett anyuka. Még megfelelő nevet kell találnom a pici fiúnak.

Három szó ami jellemez: lelkes, szégyenlős, makacs

Ebben jó vagyok: Virtuális játékok és feladatok megoldása.

Rossz szokás: Könnyen bevágom a duzzogást és nem hagyok a 21-ből.

Rövid karakter ismertető:

Imenand egy tipikus Egyiptomi herceg, avagy egy főpap fia, akit rangjához megfelelően nevelnek és taníttatnak. Szinte mindig van mellette valaki, aki felügyel rá és ha szükséges megóvja bármitől. Ehhez bár már hozzászokott, hisz születése óta ez megy, azért néha unja, hogy folyton a nyakán lóg valaki. Nagyon tudja idegesíteni, főleg ha gyakran felhívják a figyelmét azokra a dolgokra, amikre allergiás. Ő is tudja már a véget nem érő listát! Csak van hogy elfeledkezik erről-arról…Aranyos, lelkes és kíváncsi, főként a virtuális játékok iránt rajong és amikor csak teheti játszik a telefonján. Makacs és ha egyszer valamit szeretne, akkor annak úgy kell lennie, vagy duzzogásba kezd és nehéz kiengesztelni. Viszont általában parancs által eléri amit akar. Szórakoztatónak tartja azokat az erőket, amikkel felruházták “ujjászületésekor” és szeret is kérkedni, felvágni velük! A lányok közelében eléggé szégyenlős, de kora előhozza belőle a kíváncsiságot és érdeklődést is irántuk, másképp azonban magányos és igazi társaságra vágyik, nem csak felügyelőkre, testőrökre és tanárokra… Felnőtt korára sok mindent meg kell tanulnia és elsajátítania, nagy valószínűséggel apja nyomdokaiba lép majd mint főpap egy Isten vagy Istennő által vezetett birodalomban. 

 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!