2022-2024.

Hello és üdv a szörnyek életében!

Egy rövid szünet után most új névvel és új történettel, ismét életre kell a Monster OC projekt! A régi karakterek visszatérnek, emellett sok-sok új is színre lép! Te készen állsz, hogy belevesd magad ebbe az izgalmas, ám sötét világba?

Az oldal egy különálló, egyedi és végtelen saját projekttel foglalkozik, amit több mint 10 éve kezdtem el megvalósítani. Fejlődés, hanyatlás és változások, mégis életem egyik legfontosabb eredménye és művészi témája lett a Monster OC Reborn! Fogadjátok szeretettel és kövessétek ti is! ♥

www.lydiasdollcorner.gportal.hu/

    

Bj-Lydia

Naptár

Saját készítésű Monster High OCs naptárom ♥

Az előző évek, hónapok oldalait a Galériában találod!

A hónap szülöttei: Július

02. Sydelle

10. Ira

10. Kathleen

15. Ankhesenamun

23. Sieger

31. Setsuna

†MOCR news†

A történet: mini update + Születésnaposok

2024.07.04. 23:32

Sziasztok!

Ma csak egy nagyon pici frisset hoztam, aminek ismét a nagyobb része a háttérben lett kidolgozva és még csak nem is lesz nyilvánosan posztolva! Jó mi? XD De hadd magyarázzam meg: már hónapok óta készülök új fejezetet írni a történetemhez, mert lényegében mindegyik szálhoz megvan már az ötletem a folytatásokhoz! (Igazából az is gondot okoz, hogy melyiket írjam meg előbb, nem tudok dönteni...) De a sok egészségügyi problémával és ebből következve a mellékhatásokkal...egyszerűen túl fáradt vagyok folyamatosan, pedig reménykedtem, hogy Júniusban azért csak lesz valami. Mindegy. 

Viszont a napokban leültem átgondolni kicsit a karaktereim "öregítését" a történet útját követve (Életkor táblázat a fejezetek elején). Eredetileg úgy gondoltam, hogy nem veszem figyelembe azt, hogy melyik karakteremnek mikor van a születésnapja és csak egyszerre +1 idősek lesznek miután lejár egy év a történet szerint. Aztán rájöttem, hogy ez olyan fura mégis, mert akkor semmi értelme annak, hogy adok (nagyjából) mindenkinek egy születésnapot nem igaz? Így összeírtam és szerkesztettem egy táblázatot magamnak, ahol jól átlátom az éveket-hónapokat-karaktereket és tudom viszonyítani a történet idejéhez is! (Fontosabb eseményekhez nagyon szükségem lesz erre!)

Közben arra is rájöttem, hogy jobban járok, ha kicsit meghatározom azt is, hogy az adott fejezet mikor vagyis milyen hónapban játszódik, ezzel megkönnyítem magamnak a dolgokat, nem bolondulok bele annyira, hogy mit mikor "normális csinálni" (pl. egy téli fejezet után nem igazán passzolna már rögtön egy nyári nem igaz?) és ha esetleg titeket is érdekelne...Nem tudom mennyire van értelme annak amit zagyválok :D A lényeg, hogy mostantól a fejezetek elején (ahol lehetséges), az életkor táblázat alatt fel lesz tüntetve a cselekmény időszaka, vagyis maga a hónap! És ezt most, utólag pótoltam is az oldalon már közzétett fejezeteknél is! Elnézést kérek mindenkitől, hogy ezt így utólag hoztam csak össze, de csak most jöttem rá mennyire fontos ez és kell az íráshoz >.<


A fent leírtakból következik az is, hogy ha már összeírtam a karaktereim születésnapját, akkor miért ne posztolhatnám ki oldalt mindig a jelenlegi hónap születésnaposait? :) Persze ezt "csak úgy szórakozásból", avagy díszelemként, mivel ez nincs hatással az adatlapokon, sem történetben szereplő életkorokra! Tehát így mostantól minden hónapban változni fog ez a kis lista a Naptár oldal alatti részen. Hogy kicsit extrább legyen a dolog, azok az új karaktereim is felkerülnek, akiknek még nincs kész adatlapjuk és azok is akiket még csak le sem lepleztem! :D Mert, miért ne? A Július hónap ünnepeltjei máris kint vannak :3

Ja és nem feledkeztem el az új naptár oldalról sem, vagyis most már a megkésett Júniusiról...Ma végre volt elég erőm ahhoz, hogy összeállítsam és lefotózzam, csak meg kell szerkesztenem a fotókat, magát az oldalt és hozom. Még egy pici türelmet kérek! 

Bj-Lydia

Címkék: Blog Történet
Még nincs hozzászólás.
 

Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!